به نام خدا با تجربم از الان بگم پدرت در میاد
اما اگه اصرار داری دو کیلو خامه قنادی میخوای یه مقدار کرم فیل
یه دونه پنیر ماسکار پونه و یه بسته پودر خامه ( چون هم زن صنعتی نداری همه اینا رو بزن که قشنگ خامت فرم بگیره اذیتت نکنه)
برای کیک من دو بار کیک درست میکنم هر کدوم رو از وسط برش میدم و میشه ۴ طبقه برای این تعداد
که هر بار کیک ۶ تا تخم مرغ میخواد باقی موادشم مناسب همون شیش تا
فقط نکته ای که هست
بزشت بعد از سرد شدن با اره نون باشه با چاقو خورد میشه شربت دهی یادت نره خامتو که فرم دادی وسط کار خسته شدی یا هر چی به هیچ عنوان نزار تو فریزر که دیگه فرم نمیگیره بزار یخچال
روی کیکتم چند بار خامه کشی کن که صاف بشه ینی یه بار خامه بکش بزار یخچال دوباره یه ساعت بعد یه ردیف دیگه خامه بکش اخرم یا کاردکت رو خیس کن بکش روش یا با یه تیکه کاغذ روی کیک بکش که صاف بشه