2777
2789
عنوان

اخر شب و دلتنگی و هی دلتنگی.............

638 بازدید | 43 پست

مثلا به یه جایی از زندگی میرسی که از دلتنگی نابود میشی.... از بغض سرشار... از غم لبریز... اما بایــــــــــــــــــــــــــــد منطقی فکر کنی....

همیشه یکی ته دل ادم میمونه که اخر شب دلتنگیش نابودت میکنه.............

ولی میدونی با یکی دیگست. چقد باید خوب باشی که نه نفرین میکنی نه دلت میاد غم داشته باشه. با لبخندش شادی. حتی از همین فاصله.... حتی از پشت صفحه مجازیش. 

اونی که تو عاشقشی رو یکی دیگه مفت به دست میاره. و تو فقط از دور نیگاش میکنی.

حتی بعد سالها.... کاش دلتنگی نبود.

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه یه مرد دلتنگی؟؟؟زنش که شدی میفهمی چه اشتباهی کردی دلتنگ شدی و اشک ریختی

حق با توئه. شاید چون به دستش نیوردم دلتنگم

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
دلتنگی مث مستی میمونه لامصب ادم راستگو میشه واسه طرفش زجه میزنه ولی دریغ از گوش شنوا

انگار یه تیکه از قلبت برا همیشه جدا شده رفته

واسه یه مرد دلتنگی؟؟؟زنش که شدی میفهمی چه اشتباهی کردی دلتنگ شدی و اشک ریختی

آدما وقتی یه نعمتی رو بدست میارن و غرق اون نعمت میشن کم کم اون نعمت براشون عادی میشه . حتی میزنه زیر دلشون .مثه علاقه ای که یه روز بوده و دیگه نیست