2821
2789
عنوان

کیست تخمدان

1288 بازدید | 5 پست

سلام خسته نباشید ببخشید یه سوالی داشتم من کیست درموئید دارم هر دو تخمدانمم دارن بنا به صلاحدید دکتر گفتن چون سنت بالا نیست و یه بچه داری هر چند ماه سونو بده بزرگ نشده باشه ولی عمل نکن چون دو طرفه است ممکنه مقداری از تخمدان برداشته بشه و باعث یائسگی زودرس و ناباروری بشه و یه ازمایش کلی برای بدخیمی دادن که گفتن اکثرا کیستهای تخمدان خوش خیم هستن من ازمایش کلی که دادم برای مارکرهای سرطانی همه خدا رو شکر خوب بود فقط CA19-9 باید زیر 36 باشه مال من 73 بود خیلی ترسیدم دکتر گفت نه چیز مهمی نیست چون بقیه خوبه وگفت برو پیش یه دکتر دیگه و دوباره ازمایش رو تکرار کن دوباره که تکرار کردم شد 43 یعنی خیلی اومد پایین ولی بازم از حد نرمال بالاتر بود رفتم پیش دکتر دیگه و اون گفت برو ام ار ای بده من ندادم به نظرتون چیز مهمی ایا خطرناکه میشه تجربه ای دارین بگین و منو از نگرانی در بیارین ممنون میشم ازتون

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلان دوست عزیز . ببین اینکه اول از همه خودت علائم کیست تخمدان بدونی هم کمکت میکنه. واسه خانومای باردار هم در مورد کیست تخمدان در بارداری میتوونی اینجا بخونی. من در همین حد که کمی اطلاعات خودم بالا رفته میتونم کمکت کنم.
انشاالله که همیشه سلامت باشی

هامونی ترکیب دو اسم جدانشدنیه.