2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا اقایون میان میگن ندارم ندارم 

خانمام اصرار دارن داره داره

بعد باید اثبات کنی دیگه مثلا بگی استعلام گردش حساب بانکی بدید بگیرم بعد بری بیگری بزاری رو پرونده 

یا اگه شغل ثابت داره که بهتر با فیش حقوقیش نشون میده که درامدش چقدره

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

مهریه رو چطوری پرداخت میکنن ؟ میگن که انگار قانونی اومده که کار رو واسه مردها اسون کرده 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

یا اگه خونه ای ماشینی چیزی داره باید بگی

اخرش صورت جلسه میکنید اظهاراتت رو مینویسی اونم مینویسه و بعد صبر میکنی تا رای صادر شه

مهریه رو چطوری پرداخت میکنن ؟ میگن که انگار قانونی اومده که کار رو واسه مردها اسون کرده 

اره من دوسال پیش طلاق گرفتم الان سخت میگیرن 

منم همسر سابقم الان اعسار زده رایش اومد 5 ماه یک سکه    ولی به یه ورم مهم نی برام بلاخره که باید بدش مهم این بود که تونستم طلاقمو بگیرم ازش

یا اگه خونه ای ماشینی چیزی داره باید بگی اخرش صورت جلسه میکنید اظهاراتت رو مینویسی اونم مینویسه و ب ...

فقط ماشین داره..اگه بخام‌توقیف میشه،؟یا اگر ببینن مهریه نمیده توقیف میکنن؟؟ پیش قسط چندتا سکه است؟

جلسه اول قسط بندی میشه؟ شوهر من درامدش دوونیمه

نه بابا خیلی طول میکشه 

جلسه اول شما اضهاراتتونو مینویسید تا بررسی بشه و قاضی رای بده بعد 20 روز وقت داری بعد اومدن رای که اعتراض کنی اگه به ضررت بود مثلا بعد دوباره جوابش میاد و حکم قطعی میشه معمولا یه پیش پرداخت باید بدن اقایون با ماهی یا چند ماهی یه سکه

فقط ماشین داره..اگه بخام‌توقیف میشه،؟یا اگر ببینن مهریه نمیده توقیف میکنن؟؟ پیش قسط چندتا سکه است؟

ماشین شو توقیف میکنن.. اما جدیدا قسط بندی ها طولانی شده هر 6 ماه اگه درامدش خیلی کم باشه هر 9 الی 12 ماه یک سکه.. بدون پیش پرداخت😐

رییییدن