2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رقص تانگو؟ یا چی؟ 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

اهنگ نگم برات ازایوان بند....نگم براتون چی داره اون چشاتون😍نمیشه پلک زدچقدرماه شدی خاتون😄یااهنگ پیشم بخندازماکان بند....پیشم بخندکه ارومم میکنی خشکی بشم توبارونم میکنی😀😁اولیه دوتایی دومیه تکی😗

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

قسم می خورم هنگامه برا تانگو خوبه 

امشب حمید طالب زاده برا رقص دونفره 

عروس مهتاب عاصف 

مرهم دردم فروهر 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤

من تو نامزدیم با اهنگ عشق جان رقصیدم. البته با ریمیکسش. برای ادا اصول و عشوه خیلی خوبه ولی رقص اروم و با ناز میخواد. نامزدمم فقط بشکن میزد و تکون می‌خورد. خیلیم متن آهنگ قشنگه 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

من کلا بندری دوس ندارم رقص اروم دوس دارم. اهنگ بعدیمون باز داره بارون میگیره بود از سولی دنس اگ اشتباه نکنم