2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم تاعیدوقت دادن باردارشم اگرنشدم خودم برم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 9644 بازدید | 302 پست
عزیزم میشه ادرسشو بدی منم چنساله بیدلیل باردار نمیشم

حتما دکتر حسین احمری مقدم ادرسش اول خیابون پاستوره تلفنش،38418129 خیلیا که چند سال بچه دارن نشدنو درمان کرده دوتاشون از اشناهای خودمن که دوسال بچه دار نمیشدن یه خانومیم میگفت 7سال بچه دار نشده ،فقطم دست به شکم میزنه معاینه نمیکنه یا سونو مینویسه ،اون خانوم میگفت دست زده گفت رحمش پارست دوخته براش بعدم بچه دار شده خودمم پیشش رفتم ویزیتشم 45تومنه ازاده 

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فوفل ۲تا 

سیاهدانه ۵۰ گرم

صمغ عربی ۵ مثقال

قرص کمر ۶ تا

اینارو بکوبو اسیاب کن با عسل خمیر کن

هر روز ب اندازه ۱ قرص بخور  ان شاالله جواب میگیری دیدم جواب گرفتن  

میتونی جنسینگم اضاف کنی بهش بهتره

عشق یعنی....من نه   تو ها
حتما دکتر حسین احمری مقدم ادرسش اول خیابون پاستوره تلفنش،38418129 خیلیا که چند سال بچه دارن نشدنو در ...

چ خوب.منکه دوساله ناباروری نوین مشهد میرم بی فایدس..اینجابرم شاید ی فرجی شد..مرسی عزیزم

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
چ خوب.منکه دوساله ناباروری نوین مشهد میرم بی فایدس..اینجابرم شاید ی فرجی شد..مرسی عزیزم

انشاالله زود جواب بگیری به امیدخدا 

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا

من بودم همین الان میرفتم ..عزیزم تو  استقلال مالی داری خودت میتونی از پس حوت  بر بیای

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

استارتر جان اصلا به خودت انرژی منفی نده و نترس....مادر من خواهرمو تازه 43سالگی به دنیا اورد...دوستم مادرش 39سالگی اونو به دنیا آورده بود یه سرچ بزن تو اینترنت ببین چقدر الان روشهای  درمان یایسگی زودرس اومده .....طب سنتی...سوزنی....حتی با لیزر.....زنای قدیم تا 50سالگی میزاییدن هیچم این حرفا نبود این حرفا رو‌درست کردن واسه ترسوندن ماها...

خونه بابام

تو ک کارمندی پول از خودت داری مگه عقلت کمه بااین بی عقل زندگی کنی همین الان برو 

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

چه خانواده بی شعوری! اون ها نمیدونستن شما سنت بالاست زود باردار نمیشی؟ شوهرت مشکل نداره؟ برو تخمک اهدایی بگیر. ولی در کل اون خانواده ای که بخاطر بچه شمارو بخوان خیلی بیشعورن. من بیشتر نگران این قضیه هستم تا برگشتتون به خونه پدر! 

منم نفرين كردم كه خداسربچه هاشون بياره،خواهرشوهرم مداح ولي همش منوگريه ميندازه سالي يه بچه گيرش مياد ...

همونه ک انقد عقب موندن دیگه توام همون بری خونه ی بابات بهتره باردارم بشی دوروز دیگه ی بهانه ی جدید میارن