2777
2789

دوستای خوشگلم من یه همکار دارم که تو یه اطاقیم .متاسفانه مادرش فوت شده و از همسرش هم جدا شده . من واقعا شرایطش رو میدونم که بسیار سختی میکشه ولی چیکار کنم خیلی میاد تو چشمش به نظرم من نه میتونم با مامانم حرف بزنم نه با همسرم.

از طرفی بااینکه هر دو تا شغلمون یکیه ولی عنوان شغلیش مسوول خورده که من فقط از دوتا از همکارام پرسیدم بر چه اساسی این حکم رو زدن و خدا شاهده فقط همینو پرسیدم و توضیحاتی که دادن اگر چه اشتباه چارتی بودولی خدا میدونه من گفتم نوش جونش حقوق اضافش ، بالاخره سرپرست بچشه و هزار تا مشکل دیگم داره .

من سه شب پیش محکم رفتم تو دسته در خونمون به طوری که تمام سینم زخم شد و از شدت درد نتونستم دوروز بیام سر کار

حالا امروز نه گذاشت نه برداشت گفت که یکی از همکارارفته امار حقوق منو دراورده ، گفت من که راضی نیستم خوب یکی شوهر خوب داره یکی بچه خوب داره......دقیقااا دست گذاشت رو نقطه ضعف من....من سکوت کردم ولی خیلی دلم گرفتههههههههههه خیلییییییییییییییییی زیاد.

شما جای من بودید چیکار میکردین به خدا خیلی تو اطاق موندن سختمه میام سر کار انگار دارم میام جهنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب آبجی جونم حقوق هر کی اگ روزیش باشه بهش میرسه اگ ن اضافش ی جایی ی جوری میره ، خدا برکت همه رو زیاد کن. در مورد راضی نبودنش ب نظرم اگ میتونی و اونم نمیدونه ک شما بودی بهش نزدیک شو و جوری ک صلاح میدونی از دلش دربیار.ن ک مستقیم بگی تو بودی ک حقوقش رو پرسیدی،با محبت و گاهی حتی ی شکلات کنار چای.

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹

نمیتونم واحدامون ادغام شده....

ما چند سال پیش از سال 85 تا 88 با هم همکار بودیم دوتامون تازه عروس و سرحال و شاداب.. مخصوصا اون همیشه میومد حتی از شبهاش به من میگفت....ولی متاسفانه دست تقدیر اینو براش رقم زده

چیزی نگو . کارت رو هم دوس داشته باش چون هممون تو این اوضاع آشفته مالی به پول بشدت نیاز داریم . تو محیط کاری آدمایی هستن که کارشون به درگیری فیزیکی هم میکشه حتی ولی فرداش با وجود تنفر از هم میگن و میخندن . ایشون هم چیز خاصی نگفته شمام حساس نباش . بقول ما ترکا کچینون . 😊

هیچ  
دلمو شکوند من مطمینم اگه این اشتباه برای من رخ میداد کل واحدها رو بهم میریخت و شکایت میکرد چرا چارت ...

اگر حرف حق زدی و چیز خاصی نبوده که ولش کن و به روی خودت نیار. اگر میدونی باید بیشتر ملاحظه میکردی از امروز بیشتر رعایت کن