2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم دل پری از جاریم دارم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

آه 😖بگووو

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

من عروس بزرگه خانواده ی شوهرم هستم.یه جاری دارم که همه ازش مینالن همین دیشب یکی ازاشناها زنگ زد که مریم جلوی جاریتوبگیرین اما تنها کسی که همیشه طرفدارشه مادرشوهرمه

جاریم غریبه است اقوام پدرشوهرم تقریبا روستانشین هستن برادرشوهرم خواست عروسی بگیره مادرشوهرم گفت ازفامیلای بابات فقط خوشکلاوخوشتیپارودعوت میکنیم.لازم نیست که همه باشن.این شدکه گلچین کردنودعوت کردن .اینم بگم که پدرشوهرم 20ساله فوت کرده

بعدمراسم عروسی اومدن یه جشن کوچیکم برای بقیه ی فامیلا که دعوت نکرده بودن گرفتن.کلی تدارک دیدن ولی هیچ کس ازفامیلای پدرشوهرم نیومدوکلی غذا ومیوه رودستشون موندمنم به خاطر بی احترامی که کردند تواین جشن شرکت نکردم

جاریم غریبه است اقوام پدرشوهرم تقریبا روستانشین هستن برادرشوهرم خواست عروسی بگیره مادرشوهرم گفت ازفا ...

احسنت😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨

الان دیگه !؟      یادم باشه به این جمله نرسم😕
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز