2777
2789
عنوان

پستونک آره یا نه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 34 پست

من تا ۴۵ روز ندادم خیلی بد میخوابید ،به اصرار همسر دادم الان هم خودش شبا راحت میخوابه هم خودم،فقط چون از اول بهش ندادم خوبیش اینه که اصلا تو بیداری نمیگیره فقط وقتی میخواد خوابش ببره میخوره وقتی خوابش عمیق میشه پستونکو هل میده بیرون

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

پسونک عالیه 

بچه من نگرفت بیچار شدم همش گریه میکرد مخصوصا برای کولیکیا و ریفلاکسی ها خیلی عالیه 

شبا هم الکی نق نمیزنه نعمتی واسه خودش 

حداقل تا یک سال بعدش کم کم بگیر 

کوچیک بود میبردمش مطب دکتر بچه پستونکی ها آروم بدن این دهنشو دو متر وا میکرد گریه میکرد آخ که چه روزایی بود 

هر چند که دختر من کلا با مکیدن مشکل داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا ۴۵ روز ندادم خیلی بد میخوابید ،به اصرار همسر دادم الان هم خودش شبا راحت میخوابه هم خودم،فقط چو ...

😍😍من عاشق این صحنه ام ک پستونک و میده بیرون خدااااا

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم

گاهی اوقات بچه ها فقط حس مک زدن دارن بدون حس گشنگی ، اوائل برای قوی شدن فک هم به نظرم خوبه. وقتی پیش کسی میمونه میتونن ساکتش کنن

اینا خوبیاش هست و البته از شش به بعد حتما باید به نظرم گرفته بشه. یعنی کم کم ترکش داد

من بچه هام خوردن تاشش ماهگی