2777
2789
عنوان

پستونک آره یا نه؟؟؟

354 بازدید | 34 پست

مامانای گل و خانمای عزیز شما موافق دادن پستونک ب بچه هستین یا مخالف؟با دلیل بگین لطفا

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک هنوز مامانی نشدم ولی اگرم بشم پستونکیش میکنم بخاطر اینکه دیگ بیخودی گریه نمیکنه همیشه با پستونک آرووم بدم اینکه از اطرافیانم شنیدم گرفتنشم از بچه خیلی دشوار نیست

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

من هر کار کردم نگرفت کاش میگرفت بلکه منم یه خواب راحت برم خیلی سختی کشیدم واسه خوابش

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

من که دوست داشتم بدم ولی قبول نکرد پسرم .فقط شیشه گرفت تا 2ونیم سالگی که به زحمت و مشقت ازش تونستیم بگیریم .

فقط گرفتن اخرش خیلی خیلی سخته . لاز پستونک بدتر من دختر دوستم تا 4سالگی پستونک داشت . نمیذاشت کنار اصلا 

موافقم😊 بچه های پستونکی آروم و صبور و مستقل تر هستن...  اگه سایزش مناسب سنش باشه و ارتودنسی باشه به دندون هاش هم آسیب نمیزنه!  مهم تر از همه نیازش به مکیدن ارضا میشه دائم شیر نمیخواد

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

گرفتنش خیلی سخته و بچه هیلی اذیت میشه 

مدام میوفته زمین و باید تمیزش کنی

و خیلی از مواقع از زمین برمیداره می حوره و تو حرص می خوری 

هر ماه باید عوض کتی و دنبال یه پستونک خوب برای تعویض باشی 

هی باید بجوشونیش 

من به بچه ام پستونک دادم  اگه برگزدم عقب هرگز نمیدادم

دلیلشو میشه بگی عزیزم

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤