2777
2789

سلام خانومای گل سرصبحی نمیخوام سرتونو درد بیارما ولی چند روزههه اصلا دپرسم  انگار لوو باتری دارم میشم دیگ نمیتونم تحمل کنم نن ی سال و نیمه ک ازدواج کردم تو تاپیک قبلیم گفتم بعد از روزی ک ازدواج کردم من یبار تنهایی پامو از خونه بیرون نذاشتم در حالی ک قبل ازدواجم من دانشگاهمو خودم ثبت نام کردم مزون خودم رفتم ثبت نام کردم  ولی الان اقا اجازه نمیدن برم بیرون گفتم هم تا حالا هیچ خبط و خطایی هم انجام ندادم هروقت بهش گفتم گفته نمیدونم برا چی فقط دوست ندارم بری بیرون !! این همه مدت گذشت و هیچی نگفتم تو ی پارانتز بگم ک من خیلی زیاااد خیلی زیاد ب طراحی لباس و مد و فشن علاقه دارم خیاطی یکم بلدم ولی طراحی نه هیچ کلاسی هم نرفتم تا حالا خودم دلی طراحی میکنم بعد چندوقت الان ی کلاس طراحی پیدا کردم  کلی ذوق داشتم اخه اجازه داده بود برم الان ی بیس روزی هست اقدام ب بارداری کردیم دیگه اجازه نمیده😔😔😢😢 قبل اینکارا گفت با دکترت مشورت کن اگ اجازه داد برو ولی الان زده زیر حرفش نمیزاره برم اینقد بد زده تو ذوقم هرکقت حرفش پیش میاد گریم میگیره... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونین ناراحتیم بخاطر کلاسه نیس بخاطر اینه ک قبلا حساس بود الان حساس تر شده خستم کرده دیگه وقتی فکر میکنم ۹ ماه اینارو باید تحمل کنم مغزم سوت میکشه تازه بعدشم ک بچه تازه ب دنیا اومده باز ی مسکل دیگه و بهونه های جدید نمیدونم اصلا درک نمیکنم برای چی نمیزاره برم محیط بیرون و تو اجتماع باشم لطفا یکم راهنماییم کنید 

چي بگم والا 

به نظرم يكم شوهرتون زيادي حساسه 

گيراي الكي و غيرتي شدن الكي البته كم اوايل ازدواج هست بعد كلا تموم ميشه ولي شوهر شما بيشتر از اينه 

صبور باشي سعي كن ارومو منطقي چن بار توضيح بده نشد يكم قهر باش نشد اگه ميخاي بموني تو زندگيت كلاساي طراحي مجازي بگير

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

شوهر منم همینطوری بود اوایلش تا سرکوچه هم نمیزاشت برم الان بعد ده سال بهتر شده ولی هنوزم اون چیزی ک باید بشه نشده نمیدونم شوهر تو چجوریه اما مال من ذاتش اینطوریه فوق العاده متعصبه با همین تعصباتش جلوی پیشرفت و رسیدن ب رویاهامو ازم گرفت الان میخوام ازش جدا شم و برم پی دلم،البتهدبعضی از رویاهام با گذر زمان سوخت شدن😢
اما نمیخوام بزارم،بقیشون از دستم بره😁

هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...
کاری به خلاقیت و ذوقت ندارم ولی درمورد اینکه اخلاقش اینطوریه و داری بچه دار میشی تجدید نظر کن   ...

نمیشه بجز خودش اصرار زیاد خانواده اش هم هست چون مسکل داره اسپرماش ضعیفه بخاطر همین میگن قبل اینکه از این بدتر شه بچه دار شین خودش ک ب کنار مادرش حساسیتش هزار برابر خودشه فکر کن رفته بودیم بیرون دیسب پری شب زنگ زده میگه براچی رفتین تو زنتو تا ی ماه نباید ببری بیرون ب من میگفت یماه باید دراز بکشی تکون نخوری  دیشب هی پشت تلفن میگفت اروم بری گاز ندی تند نری 

دلیل اصلیش چیه؟ ازش نپرسیدی؟

بعد منطقی و آروم بدون گریه و عصبانیت باهاش صحبت کن، قانعش کن شاید خوب شد

یک روز... آخرین کسی که تو را می‌شناخت... خواهد مرد... و خاطره‌ی تو فراموش خواهد شد...!
خب احساس واقعیتو بگو گلم. سعی کن متقاعدش کنی. بگو با دکتر مشورت کردم کلاس رفتن با اقدام و بارداری من ...

هزار بار تاحالا نشستیم حرف زدیم میگه نه عجله نکن درست میشه ب مرور زمان ولی الان نه میگم تا کی میخوای منو تو خونه نگه داری جواب نمیده