2777
2789

سلام بچها ۱۷ هفته و ۶ روز رفتم سونو نی نیم یه اغا پسر بود😍😍😍😍حالا کسی از این سونو چیزی میدونه؟

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه چی نرماله 

چرا جای پیشرفته ای نمیرید 

این چیه با خودکار نوشته انگار زمان قاجاره 

حتی روز رو مشخص نکرده 

همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...

تقریبا اوکیه تا اونجایی که‌من میدونم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

خیلی کمه ک از من سه تا صفحه نوشته بود توضیح داده بود فقط از تمام اعضا وزنشم نوشته بود

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
همه چی نرماله  چرا جای پیشرفته ای نمیرید  این چیه با خودکار نوشته انگار زمان قاجاره  ...

چرا پیشرفته بود.خیلی جاها دیدم با خودکارم مینویسن.میگم وضعیتش چجوریه؟بریجه؟

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)
من ميخوام ١٨ برم انومالي همش ميترسم برم بگه جنسيت معلوم نيست😕

😆😆😆هست نگران نباش تیکرم برار دیگ تو ان تی چیزی نگفت از جنسیت؟

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
خیلی کمه ک از من سه تا صفحه نوشته بود توضیح داده بود فقط از تمام اعضا وزنشم نوشته بود

عهههه رفتي انومالي؟؟؟ جنسيت چيه؟

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

مامان آیدا تبریک میگم

خوشحالم به آرزوت رسیدی

انشالله گل پسرت صحیح سالم دنیا میاد💞💞💞💞💞

میگن تو بهشت یه ظرف بزرررگ سیب زمینی سرخ کرده هست ،هر بار که برمیداری...یه فرشته دستت رو نوازش میکنه و میگه: عزیزم با خیال راحت  بخور! زیاد درست کردیم برای خورشت هم  نیست