2777
2789
عنوان

زن دایی بیشعور من

1653 بازدید | 22 پست

این اتفاق برای ۲۸ صفره

من خالم اش میپزه مادر جونم اش میپزه ولی هرکس جدا و تو خونه خودش

مادرجونم دورش پره و خالم شوهرش فوت کرده و دوتا دخترهاش حامله اند و شوهر جفتشون هم ماموریت بودند

ما رفتیم کمک خاله م و خالم اش داذ برای مادرجونم که به خونه ما نزدیک تره داغ ببریم ا خودش تر وتمیز کنه

خالم زنگ زده به داییم که من دست تنهامم مادرجون که ۱۰ نفرو داره گفته بود به من چه خودت بپز هالمم حرصش گرفت و گفت اش نمبدم بهش و به من تاکید کرد اش رو که میبری به مادر جون بگو یه کسی نده

چون مادر جون من همش بین بچه هاش فرق میذاره و پسر رو برتذ میدونه درحالی که پسرهاش و عروسش هیچ کاری نمیکنند حتی پول بنزین ماشینشونو هم از مادرحونم میگیرند نگید که وای پسره باید بده!

۴تا پسر داره مادرجونم و۴تا دختر

پسرها همشون دستشون تو جیب مادرجونمه با این که یکی شون نوه ۱۲ساله داره و ۴تا پسرهاشم ازدواج کردند و اون دوتا که فوت کردند مادرجونم رفت ارثشو بخشید و اونا هم هنوز میاند پول بگیرند و... این که میگم خالم زنگ زد بهش برای کمک

یک دختر۱۸ساله داره و خونه نداره و تو یک سویت خونه مادرجونم زندگی میکنخ نه پول اب نه برق نه گاز حتی اجاره به بقیه میده که رو سهم ارث شون نشسته و ادعا مسلمونی هم داره همه خواهرا گفتند ما راضی نیستیم تو اونجایی ولی مهم نیست

زن بی نهایت بد دهن و بیشعوری داره مادرجونمم کتک زده یکبار ولی خب هنوز هست

القصه من رفتم اش رو بدم به مادرجونم که سلام و علیک کردم و اش رو نشونش دادم از اش خودش که مادرجونم تعارف نکرد و گفت پسرها همشو بردن:/ یعنی برای خواهرهاشون نگه نداشتند

من بک حالم که شهر دیگه سرطان داره و نمیتونست بیاد اون یکیم که اش داشت و مامان من که رفته بود کمک خالم و اون یکی خالمم که پای شوهرش شکسته بود نمیتونست بیاد 

که برادرها به همین شوهرخالمم که میشخ تک شوهر خواهر که زنده است و بقیه فوت کردند هم کمک نکردند که هیچ

من با اشاره به مادر جونم گفتم به این ها اش ندخ خودت بخور

خیلی وقت ها دیدم مادرجونم گرسنه ست بوی غذا از اون ور میاد ولی یک بشقابم اینور نمیاره داییم و مادرجونم از ترس اینکه پسرهاش بیاند خونه روبگردند نمیمونه خونه ی ماها زیاد 

بعد یک هو دیدم صدا میاد بیتا گه خورد

برگشتم دیدم زن داییم از تو پاسیو سوراخ کرده داره نگاه میکنه سریع برگشت

داشت داد می زد به داییم که گفته اش نده به این ها

منم داد زدم مگه من تورو خطاب قرار میدم که خودنو نخود هراش میکنی این ۱۲ساله که اینجایی هم پس همیشه گوش وایمیستی 

شخصیت و شعور هم نداری 

به مادرجونمم که سمعک داره گفتم و بلند گفتم عزیز خدا به دادت برسه

و در اومدم مامانم بیرون متتظرم بود گفتم بهش و اونم زنگ زد داییمو شست و گفت این همه سال نشستی و هیچکاری برای مادرت نکردی هربارم مابردیمش خونه مون

اومدی با دعوا بردیش که بتونی ازش پول بتیغی ما به زندگی تو کار داریم؟ 

پس چراا فضولی میکنی

باید پاشی از اونجا شکایت میکنم ازت

شخصیت نداری و... 

خواستم بگم اینم عروس! همه عروسها خوب نیستند!

بیاید قبل گفتن هر حرفی اول فکر کنیم ایا حرفمون درست و عاقلانه و منطقیه و بعد اظهار نظر کنیم 

ای بابا کم نیستن از اینا

توروخدا یه صلوات بفرستین خونه دار بشیم ما هم ❤😍                      بهترین جای دنیا جاییه که راحت بشه صدای قلبتو صدای نفسهاتو شنید مثل بغلت ❤😍                                                         تیکر سالگرد ازدواجمونه 🥳🎂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان بزرگتونو‌زده و هنوز زندس؟؟؟

اره

ما بعدا فهمیدیم و خودش التماس که نگید بهش

دستاش کبود بود

نذاشت بریم دعوا کنیم گریه کرد و...

بیاید قبل گفتن هر حرفی اول فکر کنیم ایا حرفمون درست و عاقلانه و منطقیه و بعد اظهار نظر کنیم 
مقصر مادر بزرگتونه زیادی رو داده 

موافقم

دل رحمی زیاد واسه بچه هم خوب نیست 

بخدا بعضی از بچه ها خوبن تا زن میگیرن  یا شوهر میکنن

باید بعضی مواقع باهاشون مدارا نکنی😑

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
شانس عزیزم شانس همیشه سلیته گیر مظلوم میوفته

:( جالبه مادربزرگ خود زن داییم هم وقتی فوت کرد اینا رفتن تو خونه ش نشستند تا با دایی من ازدواج کرد اومد اینجا ولی خونواده ش هنوز اونجان