2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیسانس معماری

برای  معماری چه درسهایی روباید قوی باشی؟

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
یعنی دوتا لیسانس دارین؟

الان همه میان میگن فوق تخصص کی به کیه خوبه باز امیدوار شدم کلا تو کشورمون کمتر از لیسانس نداریم 😂😂😂

لطفا برا سلامتیه مامانم صلوات بفرستین ممنون 

بچه ها لیسانس های علوم انسانی مثل مشاوره و اینا میتونن ارشد مامایی بخونن.؟ 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
چرااا؟؟؟بخدا دانشگاه خیلی از مدرسه بهتره.

چون رشته ام فنی بود فراگیر قبول شدم کم اوردم  بابام منو نفرستاد دانشگاه ازاد بقیه اعضای خانواده رفتند دانشگاه دولتی  الانم دارند یا دارند خونه داری میکنند یا شغل ازاد دارند