2777
2789
عنوان

سرگیجه در هفته ی 40

279 بازدید | 10 پست

سلام خوبین من سرگیجه داشتم اومدم بیمارستان فشارمو گرفتن کفتن 13 بعد اون دستمو گرفتن 12 دوباره نیم ساعت بع باز همون 12 بود که خیالم راحت شد ازمایش خون و ادرارم گرفتن دفع پروتئین نداشتم خداروشکر چرا سرگیجه دارم من خیلی میترسم پره اکلامپسی بشم خدایی نکرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هيچ كدوم از فاكتور پره اكلامپسي رو نداريد نگران نباشيد

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
هفته۴٠؟؟؟؟؟؟؟هفته چندم باید زایمان کرد؟؟

تا ٤٢ هفته إيرادي نداره 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
هيچ كدوم از فاكتور پره اكلامپسي رو نداريد نگران نباشيد

عزیزم زایمان کردم پره اکلامپسی یک هو فشارم شد 18 وختم بارداری دادن بدون دفع فقط نوسان فشار دارم 

عزیزم زایمان کردم پره اکلامپسی یک هو فشارم شد 18 وختم بارداری دادن بدون دفع فقط نوسان فشار دارم  ...

به سلامتي عزيزم 💖💖