2777
2789

سلام دوستای گلم ک تو تاپیکای قبل همراهم بودید.من اومدم با ی زندگی جدید ک خیلی با قبل فرق میکنه .باتغیراتی ک توی خودم ایجاد کردم زندگیم بهتر شد خداروشکر.دیگه خیانتی نمیبینم از شوهرم دلیلشم تغییر خودمه برام دعا کنید ک همیشه خوب بمونیم

زندگی زیباست اگر عشق باشدوعشق باشدوعشق باشد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم خيلي خوبه ب سلامتي منم چند ماه به طلاق فك ميكردم ديگه چند روزه ميگم زندگيم درست كنم شايد اشتباه از خودمه طلاق بگيرم سر دعوا اينا اخرش كه چي هيچي نداره طلاق  حداقل اين مرد ديگه ميدوني چي ب چي حالا باز برو با يه ادم جديد سر كله بزن چند سال پير ميشه ادم 

بزارید ی توضیحاتی بدم درمورد تغییراتم.خب اول اینکه چیزی برای شوهرم مهم بود و من بهش بی اهمیت بودم اخلاق بود سعی کردم اخلاقمو تغییر بدم یعنی باهاش مهربون تر رفتار کنم. اشتباهاتشو خیلی ب روش نیارم.دوم اینکه وقتی از سرکار میاد فضای خونه براش اروم باشه ب خودم برسم ازقبل بیشتر کاری ک قبلا نمیکردم ب تغذیم اهمیت میدن و تناسب اندام چیزی ک برای اکثر مردا مهمه و سوم چیزی ک برای شوهر من خیییییلی مهمه رابطس ک سعی کردم منم مثل خودش باشم یعنی جوری ک اون دوست دارع باشم

ببینید خانما شوهرمن چون سنش کمه هنوز تو حال و هوای مجردی بود الان ک دخترم یکم بزرگ تر شده سعی کردم شبارو خستش کنم تا بخوابه تا بیشتر وقتم واسه شوهرم باشه ن فقط واسه رابطه .واسه حرف زدن دردودل کردن.بازی کردن وی چایی دونفره منکه نتیجه گرفتم امیدوارم اونایی ک مثل من بودنم همین منوالو پیش برن

ببینید همیشه راهی واسه تغییر زندگی هست طلاق یکی از راها بود ولی من انتخابش نکردم الان رفتارما شده مثل اوایل ازدواج من همونجور مشتاقم از سرکار بیاد واون مشتاق ک بیاد خونه پیش من و دخترم حتما موقعی ک شوهرتون سرکاره چندباری بهش پیام بدین حالشو بپرسین من اول پیام میدم حالشو میپرسم بعد خودش اگه مایل باشه زنگ میزنه صحبت میکنه