2777
2789

چن سالیه وسواس فکری عملی دارم،یه مدتی خوب شده بودم باز برگشته وسواسم،مشکل داریم برا بچه دار شدن،از یه طرفم میترسم برم ماما از ازمایشاتشو سونو داخلی و این چرت و پرتا هم میترسم هم بدم میاد،حالا نمیدونم برم روانپزشک برا درمان وسواسم و دارو استفاده کنم یا برم دنبال بچه،۳۲ سالمم هست،،کسی همچین شرایطی رو تجربه کرده 

چه معشوقه ای میشد این باد؛ اگر ؛ هر جایی نبود😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول خودتو درمان کن اصلااااااا بچه نیار افسرده باشی بعد از زایمان بدددددتر میشی

دارو درمانی که انجام بدی طول میکشه ، بعد یکسال بعد از مصرف دارو هم نمیتونی بچه دار شی،میترسم دیر بشع

مطمئنی افسرده ای اول تست بده ببین افسرده ای یا نه

افسرده نیستم،بیشتر درگیری ذهنی دارم برا انجام دادن یا ندادن کاری،این درگیری انرژیمو ازم میگیره خیلی درگیرش میشن

افسرده نیستم،بیشتر درگیری ذهنی دارم برا انجام دادن یا ندادن کاری،این درگیری انرژیمو ازم میگیره خیلی ...

اخه بعضی موارد هستن که خودشونم خبر ندارن ولی اینا جدین یواش یواش عود میکنه  

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 
اخه بعضی موارد هستن که خودشونم خبر ندارن ولی اینا جدین یواش یواش عود میکنه  

معمولا اوناییکه وسواس دارن یه نوعی از افسردگی رو هم دارن مطمئنا

معمولا اوناییکه وسواس دارن یه نوعی از افسردگی رو هم دارن مطمئنا

چون اینقد درگیری ذهنی با خودشون دارن و حسرت کارای نکرده رو دارن افسرده میشن،حالا یکی بیشتر یکی کمتر 

ولی هرچی ک هست خیلی سخته خیلی،همش در حال مبارزه کردن با فکرای تمام نشدنیت هستی،انگار داخل رینگ هستی و تو هی باید فکرای مزاحمو یکی یکی بندازی دور، تازه اگرررررر انرژی مونده باشه برلت برا مبارزه