سلام من ۲۳ تیر به دلیل رشد نکردن و تشکیل نشدن قلب سقط کردم.حالا سه چهار ماه از سقطم میگذره و باردارشدم خداروشکر..اخرین پریودم ۲مهربوده ۱۳ابان ازمایش دادم بتام۳۳۰۰بود.بنظرتون طبیعیه؟کسی بوده بعد سقط پوچ بارداری سالمی داشته باشه؟
خدایا مرسی که صدای قلب نی نیمو بهم هدیه دادی خودت حفظش کن خدای مهربونم❤😙الهی شکرت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی نگرانم همش دست به دعام میگم خداکنه این دفعه سالم باشه همین.اخه حالت تهوع هم ندارم فقط خستگی و بیزاری از بو و سینه درد رو حس میکنم.دکتررفتم گفت هفته اول اذرماه بیابنویسم برو سونو واسه قلب
خدایا مرسی که صدای قلب نی نیمو بهم هدیه دادی خودت حفظش کن خدای مهربونم❤😙الهی شکرت
درک میکنم عزیزم.. منم درست 20 تیر سقط بارداری پوچ بدون کورتاژ داشتم.. این ماه اقدام کردم.. تحت نظر دکتر.. برام تشخیض غلظت خون داده برای تو چی؟! دعا کن دوروز از وقتم گذشته فردا میخوام بیبی بزنم... برای منم دعا کن.. ایشالله دوتامون ام قلب بچه هامون سالم بشه به تولد حضرت محمد قسم...
تنها ترین امید من در این دنیا وجود توست خدایا.. من را در تمام مراحل زندگی یاری کن.. جز تو هیچکس نمیتواند موفقیتم را تضمین کند.. 🤲🌹🙏