2777
2789
عنوان

گوش درد و عفونت گوش

57412 بازدید | 37 پست

دوستان عزیزم راستش میخوام فقط تجربه امو بهتون بگم 

من باردار بودم که هر ماه گوش درد شدید میکردم بار سوم که گوش درد کردم شب تا صبح از درد گریه میکردم،چون ماههای اول بارداریم بود اصلا نمیتونستم دارو مصرف کنم ،بالاخره دکتر رفتم گوشمو شست و شو داد ولی خوب نشدم خیییییلی درد داشتم دکتر با حالت ناامیدی گفت چاره ای نیست باید آنتی بیوتیک مصرف کنی،خیلی دلم گرفته بود تا اینکه خواهرشوهرم گفت یه بار عنبر نسا رو امتحان کن من اصلا قبول نداشتم و مسخره میکردم شاید باورتون نشه از روی ناچاری امتحان کردم گذاشتم تو جااسپندی یه کبریت بهش زدم تا دود کرد بعد با مقوا یه قیف درست کردم که سرش باریک بود رو نزدیک گوشم گرفتم وسر بزرگترش رو روی دود قرار دادم ۵روز روزی یکبار این کارو کردم اولش یکم خونآبه میومد بعدش خوبه خوب شدم ذره ای عفونت نمونده بود،خداروشکر واقعا،الانم اگه بچه ام گوش درد کنه براش اینکارو میکنم خوب میشه،عجب چیزیه این عنبر نسا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم گرفتگی بینی دارم میخام استفاده کنم ولی بوش خیلی بده😑 شما هروقت استفاده میکردین میرفتین حموم؟ بعد حموم بریم اثرش نمیره؟

عزيزم تو تاپيك منم گفتي عسل دكتر روازاده هم ميگه عسل  ولي خب عسل طبيعي از كجا گير بياريم؟

از خود مغازه های روازاده ها بگیر

یا از این روستاییا که خودشون عسل میگیرن

از فروشگاه ها نگیر ولی

منم گرفتگی بینی دارم میخام استفاده کنم ولی بوش خیلی بده😑 شما هروقت استفاده میکردین میرفتین حموم؟ بع ...

اصلا من عاشقش شدم😉

یکی تو خونه سرمامیخوره سریع دود میکنم روزی سه بار،بوش زیاده،من بخوام برم بیرون یه دوش میگیرم

عنبرنسا رو‌ به عنوان یه داروی قوی برای عفونت قبولش دارم

من بعد از زایمان دوماه خونریزی داشتم.چندبار عنبرنسا دود دادم و خوب خوب شدم

چندبار گوش درد و گلو دردم رو باهاش خوب کردم

چشمای دخترم عفونت کرده بود همش قی میکرد عنبرنسا روشن کردم و صورت دخترم رو نزدیکش گرفتم خوب شد

فقط حواستون باشه عنبرنسا پشکل الاغ ماده هست.الاغ نر خوب نیست

تو اگه بدونی ترکیب همین سفالکسین چیه دیگه از عسل نمیترسی

😰😰😰

ميدوني انقدر تو نت چرت وپرت نوشته كه عفونت ميزنه به مغز حسابي ترسيدم😭واسه اينكه پرده گوشمم پاره شده ميگم نكنه رد بشه بره بالا 

كلأ ديوونه شدم

محتاج دعام🙏
😰😰😰 ميدوني انقدر تو نت چرت وپرت نوشته كه عفونت ميزنه به مغز حسابي ترسيدم😭واسه اينكه پرده گوشمم ...

نه بابا

ببین داخل اونجا ی فضای استخوانیه 

اگه استخوان التهاب پیدا کنه و طولانی بشه و رد شه از استخوان میزنه تازه به بافت های اطراف مغز