2777
2789

کسی بوده بعد تاخیرش ازمایشش منفی باشه ولی بعدش باردار بوده باشه؟

برای آرامش دلم ممنون میشم یه صلوات بفرستید❤🙏

آزمایش نه 

ولی بی بی چک آره 

اول منفی شد چون زود رفتم سراغش بعد چند روز زدم مثبت اومد

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 4 روز به موعدم بی بی چکم مثبت شد

ولی روز موعدم رفتم از دادم گفت منفیه

بهش گفتم 5 تا بی بی چک با مارکای مختلف مثبت شده و مطمئنم باردارم

گفت خانم حتی مشکوک نشده بتات 1 هست

گفتم مطمینم باردارم

گفت پس برات به سه روش تست میزنم که خیالت راحت بشه

بعد دو روز که جوابش رو گرفتم چون به تعطیلی جمعه خورد

بتام 20 بود و به شوهرم گفته بود تو رنج مشکوک هستن ولی بیشتر منفی هست

که بعد از سه روز دوباره آز دادم و بالا رفته بود

دختر بود

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
من تا دوماهگی و دوستام تانزدیک سه ماهگیشون منفی بودآزمایش خونشون

واقعا؟؟؟؟؟ چرااا؟ پس از کجا فهمیدن باردارن

من 4 روز به موعدم بی بی چکم مثبت شد ولی روز موعدم رفتم از دادم گفت منفیه بهش گفتم 5 تا بی بی چک با ...

منم مطمئنم باردارم بی بی چکم هاله انداخت یکیش منفی شد ولی ازمایش 2 بود من جز بارداری سابقم اصلا سابقه تاخیر نداشتم

منم مطمئنم باردارم بی بی چکم هاله انداخت یکیش منفی شد ولی ازمایش 2 بود من جز بارداری سابقم اصلا سابق ...

البته ماه پیش هم علائم خاصی داشتم که به حاملگی شک کردم

بی بی گذاشتم سه مارک

همه هاله انداخت

روز موعدم دیدم هیچ خبری از پری نیست رفتم آز دادم و بتام 2 شد

ولی فرداش با یه روز تاخیر پری اومد

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
منم مطمئنم باردارم بی بی چکم هاله انداخت یکیش منفی شد ولی ازمایش 2 بود من جز بارداری سابقم اصلا سابق ...

عزیزم انشاءالله بارداری

هبرش رو بده

البته ماه پیش هم علائم خاصی داشتم که به حاملگی شک کردم بی بی گذاشتم سه مارک همه هاله انداخت روز م ...

من هیچ علامت پریود ندارم

ولی تا یه هفته صبر میکنم اگه پری اومد که هیچی

ولی اگه نیومد میرم با دکتر مشورت میکنم نیاز بود باز ازمایش میدم

راستی من ماه پیش 7 روز مونده به موعدم صبح اول وقت قبل از اینکه بلند بشم دمای بدنم رو میگرفتم که 37 بود

ولی روز بعد موعدم یهو شد 36 و نیم و افت دما که همون روز پری اومد

میگن اگه تا 18 روز بعد از تخمک گذاری دمای بدنت بالا بمونه احتمال بارداری خیلی زیاده

من این ماه هز دو روز دیگه دمای بدنم رو میگیرم ببینم چه روزی پری میاد😁😁😁

من هیچ علامت پریود ندارم ولی تا یه هفته صبر میکنم اگه پری اومد که هیچی ولی اگه نیومد میرم با دکتر ...

انشاءالله بارداری عزیزم

اگه پری نیاد که قطعا دکتر اولین کاری که بکنه برات دوباره آز میده

انشاءالله بارداری عزیزم اگه پری نیاد که قطعا دکتر اولین کاری که بکنه برات دوباره آز میده

اره هرچی صلاحه فقط خدا کنه اگه باردار نیستم زود پریود بشم الکی دل نبندم

اره هرچی صلاحه فقط خدا کنه اگه باردار نیستم زود پریود بشم الکی دل نبندم

انشاءالله خیره گلم