2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده درکت میکنم ما سه بار تاریخ عروسی مشخص کردیم همه کارشم‌میکردیم هربار مادرشوهرم یکاری میکرد که عقب بیوفته 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 

خواهر منم عروسیش بود یک هفته ب عروسیش عموی شوهرش بر اثر هپاتیت B فوت کرد شب عروسی ابجیم می شد هفتم عموی شوهرش دیگ کنسل شد دیگ یکماه عقب انداختن  البته الان چند سال از این قضیه میگذره و بچش 2 سالشه

حیوان مورد علاقم: اکسم

من خودم توی چاپ کارت عروسی هستم از این مورد ها زیاد میبینم دور از جونت یکی برای ۱۸ آبان کارت چاپ کرده بود ولی پدرش فوت کرد 😢😢 حتما حکمتی توش بوده شک نکن

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
خواهر منم عروسیش بود یک هفته ب عروسیش عموی شوهرش بر اثر هپاتیت B فوت کرد شب عروسی ابجیم می شد هفتم ع ...

خیلی حس بدیه آدم نمیدونه چی بگه میمونه تو حکمت خدا