2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد آزمون های گزینه۲

81 بازدید | 10 پست

خودتون یا اشناهاتون به نظرتون سوالاش چطوره

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم           ای که از یار نشان میطلبی یار کجاست ؟ همه یارند ولی یار وفادار کجاست؟ 🌹در انتظار مهدی موعود عج 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند سالی نمایندگی گزینه ۲ شهرمون رو داشتم.امسال به خاطر بارداریم دادم دست همکارم.سوالات در حد است ...

پشتیبان داره؟

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم           ای که از یار نشان میطلبی یار کجاست ؟ همه یارند ولی یار وفادار کجاست؟ 🌹در انتظار مهدی موعود عج 🌹
من چند سالی نمایندگی گزینه ۲ شهرمون رو داشتم.امسال به خاطر بارداریم دادم دست همکارم.سوالات در حد است ...

هزینه ثبت نام برا دانش آموز کنکوری چقدر میشه؟ برا هر جلسه باید کارت آزمون بگیری؟

برنامه راهبردی همه نوسسه ها رو باید اول چک کنی بعد هرکدوم که با تو بیشتر جور بود اون آزمون رو شرکت کن.....

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.

گاج چطوره؟