2777
2789

والا خودم ناهار خورشتیه ولی یا گوشتا نپخته اس یا لوبیاها قیمه که بذاره هم خداروشکر همیشه حلیم میشه😒بعضی وقتا هم واسه منو شوهرم میکشه تو بشقاب دوتایی میشینیم میخوریم عین این بچه کوچولوها😂😂 خودش زودترمیخوره میگه گشنم شد ولی اگه پسرای دیگه ش برن تا4بعدازظهرم نرن وجایی باشن منتظرشون میمونه برنجشم همیشه ی خداااا ته دیگ میشه همش😥و امااااا شام اگه بریم یه نون ماستی یا تخم مرغ اگه ماهی یبار شام برم همینه سالی یبارم برم همینه ولی برا بقیشون آبگوشت و...اینم بگم راهم دوره و.....به شماها چی میدن چجوری میدن؟

کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی خودشون میخورن غریبه که نیستیم یه وقتاییم غذای روز قبل و گرم میکنیم گاهیم من خودم پا میشم میگم چی دوست دارید غذا میزارم براشون نیمرو املت و ... هم خوردیم .... ولی دستپختش خوبه تر تمیز مرتبه من خودم اینجوری خیلی راحتترم تازه اصلا دعوتی نیستیم خودمون هفته ایی یکبار میریم آسمون به زمین بیاد باید بریم

حالا بخدا مادربزرگم اینجوری نیستا یعنی خودشو میکشه برا عروس بهترین غذاها شبا که فقط کباب ظهرم که انواع خورشت😥اگه هرشبم برن همینه

کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔

سخت نگیر 

هرچی خودشون دارن به ما هم میدن یه بشقاب 

خونه مامانم هم همینطور نون پنیر هم باشه میخورم 

دیگه سنی ازشون گذشته  

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو

ساده میگیره اون جوری نیست خیلی تدارک ببینه ... یه حور درست میکنه کنارش هم دوغ با سالاد شیرازی ... یا کاهو با نوشابه ... یا فقط ماست یا فقط سالاد شیرازی ... 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
حالا بخدا مادربزرگم اینجوری نیستا یعنی خودشو میکشه برا عروس بهترین غذاها شبا که فقط کباب ظهرم که انو ...

چه مادربزرگ با فرهنگی داری😁😁😁

کوچولوی عزیزمو برام حفظ کن خدایا