2777
2789
عنوان

قطره آهن و مولتی ویتامین کودک

5850 بازدید | 24 پست

دوستان بیاین اینجا و بفرمایین بگین ک بچه ی شمام آهن و مولتی ویتامینو سخت میخوره؟؟پسره من که عوقش میگیره

از وقتی پاتو زندگیم گذاشتی زنده بودن برام معنا پیدا کرده دوستت دارم میکائیلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره اصلا نمیتونستم بهش بدم به دکتر گفتم قطره فروگلوبین داد با طعم توت فرنگی اونو بهتر میخوره

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
والا چی بگم دختر من قطره رو میخوره دستمم پشت سرش حمله میکنه که بخوره

خداروشکر خوش ب حالتون پسرم اصن نمیخوره نمیدونم چکار کنم

آره اصلا نمیتونستم بهش بدم به دکتر گفتم قطره فروگلوبین داد با طعم توت فرنگی اونو بهتر میخوره

ینی ب نظرتون منم ی سر به دکتر بگم 

مولتی ویتامین آپوویتال بده خیلی خوشمزس بعد قطره آهنم بهش آب بده

اینی ک گفتین خارجیشه

ینی ب نظرتون منم ی سر به دکتر بگم 

آره حتما بگو اینجوری بچه خیلی اذیت میشه

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
من ب بچم تا چندماه با ده سی سی اب قاطی میکردم میریختم تو شیشه راحت میخورد الان دو هفته هست ن تو خواب ...

به زورم خوب نیس اخه

دختر من اصلا قطره مولتی و آهن رو نمیخورد بعد از اون یه قطره مولتی ویتامین واسش خریدم اگه اشتباه نکنم مولتی ویتامین بهسا بود هیییچ طعمی نداشت و فقط مثل روغن بود اونو دیگه خیییییلی راحت میخورد تا دو سالگی کلا همونو بهش میدادم قطره آهن هم فروگولوبین

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )