2777
2789

بچه ها من غنیمت میکنم شبا که بانامزدم میریم بیرون موقع شام دوست ندارم بریم یه چیز بخوریم میگم گناه داره جمع کنه واسه عروسی کارم اشتباهِ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاحدودی درسته

اما اگه زیاده روی کنی پررو میشه

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

مثلا اگه هرشب میرین بیرون هفته ای یک بار یا دوبار غذای بیرون بخورین

اما یجوری نباش ک فک کنه خیییلی کم خرجی

چون از قدی  میگن زنی که خرج داره ارج داره😊

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

بستگی به اخلاق شوهرت داره منم زیاد خرج نمیکردم ولی خدایی شوهرم اونطوری نیست که برام خرج نکنه ولی الان بعد عروسی سعی میکنم چیزی واقعا دلم بخواد بخره و بدونه وظیفه داره یا اگه نخریدم بهش میگم تا فکر نکنه من خرج ندارم و پولش رو الکی هدر بده   . اگه جمع میکنه خوبه ولی اگه تو جمع کنی برا یکی دیگه خرج کنه نه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....