2777
2789
عنوان

مامانا بیایید کمک 😣

70 بازدید | 11 پست

سلام من سه ماه زایمان کردم یه مشکل بزرگ واسه بیرون رفتن با بچم دارم اونم شیر دادنه الانم عصری میخوام برم بازار نمیدونم کجا چطور بهش شیر بدم شیر خشک فایده نداره چون تاریخش میگذره من هنوز ۲ بار استفاده نکردم چون شیر خودم کافیه حالا بنظرتون چیکار کنم چی بهش بدم 😥شیر خشک با تاریخ انقضای زیاد هست ؟

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊

به خاطر بیرون رفتن بچه رو شیر خشک نده الکی

میخای بری سیرش کن

کارتم زود تموم کن

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا خودت بهتره که عادتش بدی هرشب یه وعده شیر خشک هم بخوره که هم بعدا شیرت کم نیاد هم جایی میری راحت باشی

آدم نمیتونه تو مهمونی و عروسی و بازار و .... شیر خودشو بده

خدا با منه. پس همه چی خوب پیش میره😊

یعنی چی شیر خشک تاریخش میگذره ؟ متوجه نشدم 

خب یه فلاکس اب و قوطی شیرخشکش و شیشه اشو بردار هر جا نیاز بود سریع براش درست کن بده بخوره 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

قبلش خوب سیرش کن بعد ببر حداقل تا یکی دوساعت ک شیر نمیخواد دیگه کارتم زود راه بنداز 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

اگه شیر خودت رو میخوای بدی از اونجایی که بچه هنوز سه ماهه است مجبوری یه جا بشینی بهش شیر بدی البته ممکنه خوابش ببره و نخواد. ولی تجربه به من ثابت کرده اینو

ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم

عزیزم شیر خودتو بده میری بیرون یه جا خلوت بشین کسی نباشه شیر بده بهش من از یه ماهگی بچم رفتم بیرون یه جا خلوت میشستم روسریمو مینداختم جلو م بچم یکم شیر میخورد

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

هیچی بنداز بیرونو شیر بده دیگه😅😅😅

عزیزم برو تو ماشین یا یه جای خلوت شیر بده دیگه...یا شیرتو بدوش بریز تو شیشه...یکی دو ساعته که خراب نمیشه...

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

خب عزیزم بعضی مغازه ها که فروشنده ش خانمه اجازه بگیر اونجا بهش شیر بده. من برا دخترم این کارو میکردم. 

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.