سلام من سه ماه زایمان کردم یه مشکل بزرگ واسه بیرون رفتن با بچم دارم اونم شیر دادنه الانم عصری میخوام برم بازار نمیدونم کجا چطور بهش شیر بدم شیر خشک فایده نداره چون تاریخش میگذره من هنوز ۲ بار استفاده نکردم چون شیر خودم کافیه حالا بنظرتون چیکار کنم چی بهش بدم 😥شیر خشک با تاریخ انقضای زیاد هست ؟
خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه شیر خودت رو میخوای بدی از اونجایی که بچه هنوز سه ماهه است مجبوری یه جا بشینی بهش شیر بدی البته ممکنه خوابش ببره و نخواد. ولی تجربه به من ثابت کرده اینو
عزیزم شیر خودتو بده میری بیرون یه جا خلوت بشین کسی نباشه شیر بده بهش من از یه ماهگی بچم رفتم بیرون یه جا خلوت میشستم روسریمو مینداختم جلو م بچم یکم شیر میخورد
همیشه فکر میکردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدمهائیه که باعث میشن احساس تنهایی کنی.