2777
2789
عنوان

سونوگرافی داپلر (روزدوم پریودی)

| مشاهده متن کامل بحث + 7450 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفااگه کسی میدونه بگه ،اخه میترسم

براي چكاري ميخواي انجام بدي؟ احتمالا واژيناله ولي اصلا درد نداره گلم عكس رنگ يه چيز ديگس قابل قياس نيست توكه اونو دادي از اين ميترسي اصلا واهمه نداره من صدبار تا به الان انجام دادم اصلا نگران نباش اما بازم بايد ببيني براي چه مورديه شايد شكمي باشه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
براي چكاري ميخواي انجام بدي؟ احتمالا واژيناله ولي اصلا درد نداره گلم عكس رنگ يه چيز ديگس قابل قياس ن ...

میخوامiuiکنم گفت روزدوم پری بیا سونوداپلرانجام بده ،دیگه چیزی نگفت

همسرم مشکل داره ،چون قراره این ماه بریم iuiبخاطراون اقدام نکردم ،سه ساله اقدامیم هنوزنگرفته دیگه گفت ...

قربونت برم اگه همسرت مشكل داره و جديه برو همون اي وي اف اي يو اي فقط هزينس و وقت تلف كردن من خودم سالهاست اين راهارو رفتم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
میخوامiuiکنم گفت روزدوم پری بیا سونوداپلرانجام بده ،دیگه چیزی نگفت

احتمالا واژيناله اما اصلا ناراحت نباش يه ذره دردم نداره 

قربونت برم اگه همسرت مشكل داره و جديه برو همون اي وي اف اي يو اي فقط هزينس و وقت تلف كردن من خودم سا ...

تعدادو حرکت خوبه ،فقط شکل اسپرمش که بایدچهارباشه دوهست دکترش گفت جواب میده ،اماازاینورم هرچقدربه شوهرم میگم یدفعه بریم میکرو قبول نمیکنه میگه شایدگرفت اگه نگرفت بعدمیریم

تعدادو حرکت خوبه ،فقط شکل اسپرمش که بایدچهارباشه دوهست دکترش گفت جواب میده ،اماازاینورم هرچقدربه شوه ...

خوب نميدونم شايد بگيره به لطف خدا ولي من ميگم توكه داري هدينه ميكني بايد داروهاشو استفاده كني برو همون ميكرو بهتره بازم نظر خودته ايشالا هركاري ميكني به خير باشه برات

از روی شکم نمیشه؟؟نمیشه اونجابگم شکمی انجام بده؟فرقی ام میکنه؟

شايد شكمي باشه ولي معمولا روز دوم پري براي رحم واژيناله اصلا بد نيست نترس بهت قرل ميدم نميفهمي 

خوب نميدونم شايد بگيره به لطف خدا ولي من ميگم توكه داري هدينه ميكني بايد داروهاشو استفاده كني برو هم ...

منم دلم میخواد برم میکرو ،اماشوهرم قبول نمیکنه ،انشاالله که همین iuiمثبت شه ،اخه خیلیا با باراول باردارشدن

منم دلم میخواد برم میکرو ،اماشوهرم قبول نمیکنه ،انشاالله که همین iuiمثبت شه ،اخه خیلیا با باراول بار ...

ايشالا مثبت فكر كن ميشه