سلام کسی تاحالااین سونورو انجام داده ؟ایا واژینال هست یا سونو روی شکمی؟درد داره؟میشه بجای واژینال بگیم از روشکم سونوکنن تاوضعیت رحم روببین؟من یک ماه پیشم عکس رنگی رحم دادم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
براي چكاري ميخواي انجام بدي؟ احتمالا واژيناله ولي اصلا درد نداره گلم عكس رنگ يه چيز ديگس قابل قياس نيست توكه اونو دادي از اين ميترسي اصلا واهمه نداره من صدبار تا به الان انجام دادم اصلا نگران نباش اما بازم بايد ببيني براي چه مورديه شايد شكمي باشه
🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
تعدادو حرکت خوبه ،فقط شکل اسپرمش که بایدچهارباشه دوهست دکترش گفت جواب میده ،اماازاینورم هرچقدربه شوه ...
خوب نميدونم شايد بگيره به لطف خدا ولي من ميگم توكه داري هدينه ميكني بايد داروهاشو استفاده كني برو همون ميكرو بهتره بازم نظر خودته ايشالا هركاري ميكني به خير باشه برات
🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي