2777
2789
عنوان

ریفلاکس نینی

75 بازدید | 8 پست

مادرایی که نینی ریفلاکسی داشتن کمک...

ریفلاکس نینیتون خوب شده؟چه مدت طول کشید؟

درسته میگن غذای جامد ریفلاکس رو بهتر میکنه؟

پسرم یه هفته دیگه چهارماهش تموم میشه،یه ماه هست ریفلاکسش مشخص شده یا بهتره بگم زیاد شده،دارو شربت رانیتیدین و قرص نکسیوم میدم زیاد تغییری نکرده چیکار کنم؟

وزنشم بالا نمیره،بدخواب هم شده.

رانتیدین خارجی بده ایرانی فایدا نداره

اسمش زانتاکه

غذای جامد بده

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از هفته دیگه غذاشو شروع کن ولی غذای ساده چون زود شروع میکنی ترجیحا فرنی فقط یا لعاب برنج چهارم ...

خیلی ممنون،بی صبرانه‌منتظرم شش ماه بشه و ریفلاکسش تموم شده باشه

ممنون ولی چرا غذای جامد بده؟

بد نیست میگم بده بخوره خوبه 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
خیلی ممنون،بی صبرانه‌منتظرم شش ماه بشه و ریفلاکسش تموم شده باشه

تموم میشه عزیزم من سه تا بچه‌هام همینطوری بودن اخری که رفلاکس و نفخ و الرژی و اگزما رو با هم داشت ببین دیگه چه وضعی داشتم من ولی هدا رو شمر تا هفت‌ماهگی همش خوب شد 

تموم میشه عزیزم من سه تا بچه‌هام همینطوری بودن اخری که رفلاکس و نفخ و الرژی و اگزما رو با هم داشت بب ...

امیدوارم تموم بشه، چون بخاطر ریفلاکس سینمو نمیخوره مجبور شدم شیرخشک بدم،میترسم دیگه سینمو نگیره