2777
2789
عنوان

الان. يك عالمه گريه كردم،نميدونم درست بود يا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 38 پست

خداروشکر خونه و ماشین دارین.این خیلی مهمه.ما چند وقت پیش ماشینو فروختیم برای اینکه سرمایه کارش بیشتر شه حالا خیلی خیلی لنگیم.ماشینم گرون شد و فکرنکنم فعلا بتونیم بخریم.صاحب خونه هم به جای پول پیش کرایه زیاد ویخواد منم موافق کرایه دادن نیستم خیلی هم سختمه اساس کشی کنم.😊حالا یزره آرومتر شدی؟

چرا حق داشتی گریه کنی خالی بشی.. ولی دارم به این فک میکنم چجوری از صب تا نصف شب خونه تنها میموندی 😢 ...

افسردگي گرفتم به خدا،داغون شدم،حسرت بچه ام توو دلمه،بچه خيلي دوست داره،گفتم شايد اگر بگم عقب بندازيم اقدامو ب خودش بياد،ولي گفت باشه عقب ميندازيم،بهش ميگم ب جاي اينكه بگي من تلاشمو بيشتر ميكنم ميگي عقب ميندازيم؟

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر از من بهت نصيحت

اصلا بهش نگو برو دنبال كار و بحث بچه و اينا

بذار خودش درگير مشكلات شه و باهاش مواجه شه، راهكار پيدا كنه

من شش سال همش قبل واقعه بهش راه حل دادم، زودتر بهش اعلام خطر كردم( اون خودش تا سرش به سنگ نخوره، متوجه وضعيت بد نميشه!!!)

فكر كه نميكنه هيچ!!! باهام لج هم ميكنه

اينجوري خودتو مثل من پير ميكني

زندگي تو زندگي اونم هست

با حرص خوردنت هم به هيچي نميرسي

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
ما اصن معلوم نيست با اين ضعيف بودن اقدامم كنيم بگيره،منم سي و سه سالمه،دير ميشه برام،اخه نميره دنبال ...

عزیزم غصه نخور سوره واقعه هرروز بخون به قول دوستمون من واقعا تاثیرش رو دیدم ممکنه درآمد رو زیاد نکنه ولی خیلی برکت میده به رزق و روزی،نمیشه برن ی موسسه زبان یا تدریس خصوصی و در کنارش دنبال کار هم باشن

خداروشکر خونه و ماشین دارین.این خیلی مهمه.ما چند وقت پیش ماشینو فروختیم برای اینکه سرمایه کارش بیشتر ...

اره ي ذره اروم شدم ولي اگر بازم حركتي نكنه همون آش و همون كاسه اس

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
افسردگي گرفتم به خدا،داغون شدم،حسرت بچه ام توو دلمه،بچه خيلي دوست داره،گفتم شايد اگر بگم عقب بندازيم ...

پس تو اقدام باشید تا باردار بشی انشاا.. کارم پیدا میکنه.. میدونم چی بده و از همه بدتر..

همین ک تلاش نمیکنه 😣😕

عزیزم غصه نخور سوره واقعه هرروز بخون به قول دوستمون من واقعا تاثیرش رو دیدم ممکنه درآمد رو زیاد نکنه ...

خوب مشكل من همينه،ميگم تو همه چي بلدي چرا استفاده نميكني!همينطوري توو خونه نشستي كي بياد تو رو ببره سركار؟

شاید چشم خوردین کارهاتون خوابیده

چشم كه آره،آدم چشم شور و حسود زياد داريم اطرافمون،شوهرم همه ي اخلاقاش عاليه،خيلي مهربون و صبوره،زن دوستِ.ولي تنبله،همين ي اخلاقش همه رو زير سوال برده

شما ۲ نفر چن سالتونه؟؟؟؟

من سي و سه شوهرم سي و پنج

کی با هم آشنا شدین و ازدواج کردین؟

پنج ساله