2777
2789
عنوان

واژینیسموس

950 بازدید | 35 پست

سلام من دوماهه ازدواج کردم ولی نمیتونم رابطه داشته باشم چون دچار سوزش شدید میشم کسی میتونه راهنماییم کنه که چیکارکنم؟تواینترنت که نگاه کردم علائم واژینیسموس رودارم ولی نمیدونم درسته یانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر عزیزم راهنماییت میکنه

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
ممنونم❤️شما مشهد دکتر خوب میشناسین؟

خواهش، نه گلم

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
عزیزم منم مشکل تو رو داشتم ۴ ماه آخرش با لوبریکانت خیلی زیاد حل شد

استفاده میکنم ولی فایده نداره چون ناخودآگاه ماهیچه هام شدیدا منقبض میشن دست خودم نیست یه ترسی دارم ازاین قضیه

بعدم تو واژینیسموس اصلا محاله دخول انجام بشه دهانه واژن مثل سنگ میشه و اجازه دخول نمیده

شما اگه دخول داشتی و بخاطر دخول سوزش داشتی مشکلتون ربطی به واژینیسموس نداره شاید عفونتی چیزی باشه برید متخصص تشخیص بده مشکلتون چیه

تیکر تولد همسرمه دوستای گلم