2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من علائم خيلى خاص نداشتم 

در حد خييييلى كم يعنى فقط ١بار لك داشتم

ولى ٤-٥ روز صبحا حالت تهوع و سرگيجه ميگرفتم وقتى بيدار ميشدم 

خيلى هم كم كمرم ميگرفت و ول ميكرد 

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

من هیچ علائمی نداشتم فقط پریودم عقب افتاد بیبی زدم مثبت بود رفتم آزمایش خون دادم بتام ٨۰۰ بود الانم که نزدیک پنج ماهگی هستم نه حالت تهوع دارم نه سرگیجه نه چیزی دلم میخواد نه از چیزی بدم میاد خیلی آروم داره میگذره خدا رو شکر

گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........
من علائم خيلى خاص نداشتم  در حد خييييلى كم يعنى فقط ١بار لك داشتم ولى ٤-٥ روز صبحا ...

شهریور عروسیتون بوده؟؟

وزن قبل بارداری:۶۳🙂.وزن زایمان:۸۶😓وزن فعلی:۷۱🙃وزن فعلی:۷۰وزن فعلی:۶۷۳۰۰ وزن هدف:۶۰😎من میتونم بازم خوش هیکل شم😍پسر قشنگم خیلی خوش اومدی ب زندگیمون ❤ 💖😍😍😍😍پسر قشنگم اسفند۹۸‌ اومد‌ بغلم💕💕💕
سلام بچه ها کمک کنید شما هم تا حالا تو هفته های اول سمت راست کمرتون درد میکرد ؟؟؟

من هفته چهارمم فقط هفته پيش ١ روز سمت راست كمرم بيشتر تير ميكشيد 

ولى امروز خيييلى زير دلم ميگيره انگار جاش تنگ باشه سفت ميشه

واسه بچه اول که هیییییچ علایمی نداشتم جز لکه بینی و هشت روز از موعدم گذشت که فهمیدم باردارم و واسه دومی یک هفته قبل موعد سینه هام یکم درد میکرد فقط

خدایا ؛ حال بد مارا به حال خوب خودت تغییر ده💝
بله عزيزم ٢شهريور 

باردارین؟؟اولین اقدام؟ ؟

وزن قبل بارداری:۶۳🙂.وزن زایمان:۸۶😓وزن فعلی:۷۱🙃وزن فعلی:۷۰وزن فعلی:۶۷۳۰۰ وزن هدف:۶۰😎من میتونم بازم خوش هیکل شم😍پسر قشنگم خیلی خوش اومدی ب زندگیمون ❤ 💖😍😍😍😍پسر قشنگم اسفند۹۸‌ اومد‌ بغلم💕💕💕
باردارین؟؟اولین اقدام؟ ؟

بله 

بله اولين اقدام ولى از عروسيم به بعد اصلا جلوگيرى نداشتم 

ولى از اواسط مهر سفت و سخت اقدام كردم