2777
2789
عنوان

بارداری و تی پی او بالا

266 بازدید | 19 پست

سلام خانما خواهش میکنم کسی اطلاعات داره بهم بده من کم کاری داشتم و ۶ بود تی اس اچم اما بعد چن ماه ۳شد وآنتی تی پی او همچنان بالا دکترغددگفت میتونی باردار شی الان ۶ هفتمه تی اس اچ شد ۳ وتی ۳ هم ۱ شد و تی پی اوم ۱۷۰۰ خطر سقط دارم!!!توروخدا راهنمایم کنین

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  

عزیزم باید حتما به دکتر زنان برای بارداری های پر خطر مراجعه کنید 

احتمالا براتون سرم ای وی ای جی  تجویز میکنند 

برای بارداری هم سعی کن TSH  بیاد زیر 2.5

برای کم شدن انتی تیپو هم یک سری تغذیه ها هست که رعایت کنی خوبه

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

منم همین مشکل رو دارم اما دکتر غدد گفت مساله ایی نیست اگر باردار شدی و سقط داشتی بعد بیا برا یه سری آزمایش دیگ اما گفت خیلی ها با همین تی پی او بالا باردار شدن و سقط هم نداشتن 

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تیروئید هاشیموتو دارین 

تو نت سرچ کنید اطلاعات خوبی میده بهتون

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

سابقه سقط داری؟ من هم دکتر زنان هم دکتر غدد گفتن مشکلی نیست قرص تیروعید هم حتما بخور. 

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

استاتر جان 

حتما دچار سقط که نمیشی 

ولی خوب یکی از مشکلات انتی تیپو بالا ناباروری و سقطه 

شما زیر نظر دکترت باردار بشو

عزیزم باید حتما به دکتر زنان برای بارداری های پر خطر مراجعه کنید  احتمالا براتون سرم ای وی ای ...

تهرانم متخصص زنان خوب سراغ دارین!!ممنونم خدا خیرتون بده

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  
تهرانم متخصص زنان خوب سراغ دارین!!ممنونم خدا خیرتون بده

رویا امدادی 

ولی دکتر خودم یکی دیگه را بهم معرفی کرد 

مطبش تو میداماده 

بهم گفت برای بارداری حتما باید زیر نظر دکتر برای بارداری های پر خطر بری 

استاتر جان  حتما دچار سقط که نمیشی  ولی خوب یکی از مشکلات انتی تیپو بالا ناباروری و سقطه ...

زیر نظر دکتر هستم الان ...دیروزم پیش متخصص غدد بودم دکترم گفت فقط قرصتو بخور و دوزش رو بیشتر کرد

حنظوش زاده هم هست 

ولی فوق العاده سرش شلوغه

رویا امدادی  ولی دکتر خودم یکی دیگه را بهم معرفی کرد  مطبش تو میداماده  بهم گفت بر ...

میشه آدرسشو دقیق تر بگید شرمنده

سابقه سقط داری؟ من هم دکتر زنان هم دکتر غدد گفتن مشکلی نیست قرص تیروعید هم حتما بخور. 

ن الحمدالله ندارم بچه اولمه تازه قرص تیرویید رو گفته ۶روز کامل بخور جمعه رو نخور

استاتر جان  حتما دچار سقط که نمیشی  ولی خوب یکی از مشکلات انتی تیپو بالا ناباروری و سقطه ...

اجی من عددش 42بود که رنج نرمال ازمایشگاه 37بود 

من شش ماه قرص تیرویید خوردم ولی بعدش دیگه ادامه ندادم ازمایشم نرفتم 

منم یکساله اقدامم ولی نشدم

رویا امدادی

سعادت آباد - کوی فراز - بلوار برق شهدا - جنب نمایشگاه اتومبیل اتوباس - ساختمان هانیه - طبقه سوم - واحد ۷

۸۸۲۷۲۷۴۰

ن الحمدالله ندارم بچه اولمه تازه قرص تیرویید رو گفته ۶روز کامل بخور جمعه رو نخور

همین قرص رو ادامه بده مساله ایی نیست. زیر نظر دکتر باش. دکترایی ک من رفتم خیلی دلگرمم کردن اما گفتن اگر خدایی نکرده سقط مکرر داشتی اون موقع است که باید بفهمی دلیلش چیه هیچ پرهیز غذایی هم بهم نداد اما قرص ویتامین دی خیلی روی تیروعید تاثیر داره حالا ک بارداری بخور حتما