2777
2789
عنوان

بارداری و تی پی او بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 19 پست
اجی من عددش 42بود که رنج نرمال ازمایشگاه 37بود  من شش ماه قرص تیرویید خوردم ولی بعدش دیگه ادام ...

ببین اگه شما انتی تیپو بالا دارین 

حتی از رنج نرمال کمی بالاتر باشه 

یعنی مشکل خود ایمنی بدن دارین 

در این شرایط سیستم ایمنی بدن به بعضی از قسمت های بدن حمله میکنند و در عملکرد اونا خلل ایجاد میکنند 

وقتی سیستم ایمنی به تیروئید حمله کنه اونو کم کار میکنه بهش میگن تیروئید هاشیموتو 

یعنی خود تیروئید مشکلی نداره ولی سیستم ایمنی تو عملکرد تیروئید خلل ایجاد میکنه و کم کارش میکنه 

در این شرایط شما تا اخر عمرتون باید دارو مصرف کنید و اگرنه تیروئیدتون به مرور از کار میافته 

پس حتما به دکتر غدد مراجعه کنید و درمان بشین

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
اجی من عددش 42بود که رنج نرمال ازمایشگاه 37بود  من شش ماه قرص تیرویید خوردم ولی بعدش دیگه ادام ...

در ضمن خود همین تیروئید میتونه ناباروری بیاره 

چرا درمان نمیکنی 

بچه سالم خیلی مهمه 

تیروئید درمان نشده برات بچه عقب افتاده به ارمغان میاره 

بهتره تیروئیدت و ازمایش بدی بری دکتر غدد دارو مصرف کنی بعد با خیال راحت اقدام کنی

و در طی بارداری هم شدیدا حواست به تیروئیدت باشه 

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تهرانم متخصص زنان خوب سراغ دارین!!ممنونم خدا خیرتون بده

عزیزم من تعریف خانم دکتر آل یاسین رو خیلی شنیدم. برا منم ایشون این آزمایش رو نوشتن همین امروز جوابشو گرفتم تی پی او منم ۲۰۳ هست اف اس اچ هم ۳.۹ باید ببرم دکتر نظرشو بده