2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه شلغم سرش و ببر تووش و یکم سوراخ کن و یه قاشق عسل بریز و درش و بزار . بزار یه شب تا شبح بمونه اب میندازه اون ابش و بخور

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

آب ولرم و نمک دریا که توی عطاری هست هر دو ساعت غرغره کن عاااااالیه

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
یه شلغم سرش و ببر تووش و یکم سوراخ کن و یه قاشق عسل بریز و درش و بزار . بزار یه شب تا شبح بمونه اب م ...

واقعا خوب ميكنه؟

دست من سوي خداست🙏دوستان براي حاجت رواييم صلوات بفرستين لطفا❤️

برو گل پنیرک از عطاری بخر دم کن بخور

تا فردا خوب نشد بیا توف کن تو صورت من

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
برو گل پنیرک از عطاری بخر دم کن بخور تا فردا خوب نشد بیا توف کن تو صورت من

خخخخخ 

قربونت برم دوست گلم 

اين چه حرفيه😁😘

الان ده روزه اينطوريم خسته شدم 🤒😰

دست من سوي خداست🙏دوستان براي حاجت رواييم صلوات بفرستين لطفا❤️

من اینجور مواقع میرم تو حموم قشنگ بخار میکنه و یه ساعت میشینم قشنگ نفس میکشم تند تند هم بینیمو میگیرم پاهامم میزارم تو اب گرمه گرم،بعد میام کامل خودمو خشک میکنم ، چای کمرنگ فراوون سوپ درست میکنم توش پر پیاز و شلغم رنده شده، اصولا واسه سرماخوردگی دکتر نمیرم

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
خخخخخ  قربونت برم دوست گلم  اين چه حرفيه😁😘 الان ده روزه اينطوريم خسته شدم 🤒😰

فردا خوب میشی با این

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷