2777
2789
از اسم ماهان راضي هستي عزيزم؟؟ كلا چطوره؟ من اونقدري كه پرهامو دوس دارم هيچ اسمي به دلم نميشينه

اره خیلی دوست دارم اسم ماهان رو😍😍

پرهام هم خیییلی اسم قشنگیه😍😍

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
من سخت میگیری. اسم چیه مگه که باید خاص باش» باردارم اگه دختر باشه دوست دارم بزارم حانیه

هانیه با این ه یعنی کلفت«kolfat »با این ح.نمی دونم البته ببخشید دخالت کردم ولی الان بچه ها خیلییی حساس شدن و اسمها خیلییی عجیب غریب مثل زمان ما نیست پس باید دقت کنیم

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بابا همش یکیه اونم صورتی 😊😊من چون زایمان زودرس داشتم و یه دوره نازایی گفتیم ب کسی نگیم بهتره فعل ...

انشالله به سلامت به دنیا بیاد 😍😍

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
ن بابا همش یکیه اونم صورتی 😊😊من چون زایمان زودرس داشتم و یه دوره نازایی گفتیم ب کسی نگیم بهتره فعل ...

انشالله نامدار باشه گلم 😙😙😙

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
وا چه اسمایی البرز .علیار

نه همتون بذارید

رادین

رادوین

ادرین

رادین ۱

رادوین ۱

ادرین ۱

رادین ۲

رادوین ۲

و...

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
اسم پسر ميخوام. پسر بزرگم پرهامه

پویان

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏