2777
2789
عنوان

نحوه تزریق امپول دور ناف

| مشاهده متن کامل بحث + 68637 بازدید | 59 پست
ممنونم عزیزم.امیدوارم واس شما هم بهترینها اتفاق بیفته

سلام نتیجه گرفتی؟

امیدوارم سه قلوهاتو خدا بهت داده باشه 

بالاخره یه نفر و دیدم که مث خودم سه قلو بخواد

خدایی که از همه مهربونتری از همه تواناتری, شکرت سه تا فرشته هامو فرستادی تو دلم, من به معجزه تو ایمان دارم شکرت معجزتو نشونم دادی وعدتو برام عملی کردی  (وَ قالَ رَبُّکمُ ادْعُونِی أَسْتَجِبْ لَکمْ)خدایا شکرت که لحظه شیربن درآغوش گرفتن و شیردادن به نوزادهایمان را روزی من و خواهرانم قرار میدی,  پسرگلم الان که تو دلمی از همونجا از خدا بخواه چشیدن طعم ناب این روازهامو قسمت همه منتظرا کنه, دعا کن خدا دوسه تا دیگه آجی داداشی سریع بعد از تو بفرسته تو دلم خونمون شلوغ تر شه  بعد از این همه انتظار حقمه 
https://www.ninisite.com/discussion/topic/2243377/دعاي-جمعي-جهت-بچه-دارشدن اگه حاجت دارين تشريف بيار ...

میبینی گلفام جون استارتر هم مث من سه قلو میخواد کاش میفهمیدم به خواستش رسیده؟انشاالله که رسیده

خدایی که از همه مهربونتری از همه تواناتری, شکرت سه تا فرشته هامو فرستادی تو دلم, من به معجزه تو ایمان دارم شکرت معجزتو نشونم دادی وعدتو برام عملی کردی  (وَ قالَ رَبُّکمُ ادْعُونِی أَسْتَجِبْ لَکمْ)خدایا شکرت که لحظه شیربن درآغوش گرفتن و شیردادن به نوزادهایمان را روزی من و خواهرانم قرار میدی,  پسرگلم الان که تو دلمی از همونجا از خدا بخواه چشیدن طعم ناب این روازهامو قسمت همه منتظرا کنه, دعا کن خدا دوسه تا دیگه آجی داداشی سریع بعد از تو بفرسته تو دلم خونمون شلوغ تر شه  بعد از این همه انتظار حقمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میبینی گلفام جون استارتر هم مث من سه قلو میخواد کاش میفهمیدم به خواستش رسیده؟انشاالله که رسیده

اره اتفاقا ميشناسمش تو ختم ماهم بود ازش خبر ندارم 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام شما رسیدی ب خواستت؟

سلام عزیزم در حال رسیدنم   

سلام نتیجه گرفتی؟ امیدوارم سه قلوهاتو خدا بهت داده باشه  بالاخره یه نفر و دیدم که مث خودم سه ...

نه عزیزم.نتیجه نگرفتم

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
سلام عزیزم در حال رسیدنم    

مبارکه عزیز دلممممم

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
اره اتفاقا ميشناسمش تو ختم ماهم بود ازش خبر ندارم 

سلام گلفام جان.من با کاربری قبلیم برگشتم.

متاسفانه نتیجه نگرفتم.دو جنین انتقال دادم ولی منفی شد.

خدا بزرگه

سلام گلفام جان.من با کاربری قبلیم برگشتم. متاسفانه نتیجه نگرفتم.دو جنین انتقال دادم ولی منفی شد. خ ...

سلام عزیزم ای بابا اشکال نداره حتما اون زمان قسمت نبوده بازهم هنوز وقت هست حتما این سری مامان میشی 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام عزیزم ای بابا اشکال نداره حتما اون زمان قسمت نبوده بازهم هنوز وقت هست حتما این سری مامان میشی&n ...

حتما قسمت نبوده.چون همه چی عالی بود ولی نتیجه نگرفتیم.

تو چیکار کردی عزیزم؟