2777
2789
عنوان

سبد کالا قضیه اش چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا کارگره تو معدن راننده بیل مکانیکی وبلدوزر ولودره براچی؟

چون بحث کارمندا بود که تعلق میگیره بخاطر همون. موفق باشن شوهرتون ان شاء الله 

السَلامُ عَلی الحُسّین وعَلْی عَلي بنِ الحُسّین وعلی اولادالحُسین وَعَلی اَصحابِ الحُسّین🌹

همین الان جواب اومد که برای منو دخترمو ..پسرمو شوهرم نفری 1 میلیارد میریزن

خیلی حسودین والا

جانم فدای حسن

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  
راست میگی....ماچوووو هستم

اسحاق ماچ میکنه ها.هستی؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

چون بحث کارمندا بود که تعلق میگیره بخاطر همون. موفق باشن شوهرتون ان شاء الله 

قربونت برم گلم بابام کارمنده اما تعلق نمیگیره بهش

من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....
همین الان جواب اومد که برای منو دخترمو ..پسرمو شوهرم نفری 1 میلیارد میریزن خیلی حسودین والا جانم ف ...

همش یک مییییلیارد؟؟؟؟چه کم ما نفری ده میلیارد بهمون تعلق گرفت ...راستی میلیارد چندتا صفر داره؟؟؟؟؟؟

همش یک مییییلیارد؟؟؟؟چه کم ما نفری ده میلیارد بهمون تعلق گرفت ...راستی میلیارد چندتا صفر داره؟؟؟؟؟؟

خوش به سعادتتتتتتت

داری 500 بدی

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  
خوش به سعادتتتتتتت داری 500 بدی

بعععععله پونصد ریال یا میلیاردیاتومن؟؟؟؟؟خواهرم در حد ریال میتونم بدم فدات