2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیگم با اینکه خودم سرکار میرفتم اصلا درمورد پولم هیچوقت حرفی نزده و تازه خودشم هر وقت دستش باشه یا تو خونه میزاره تو جعبه پولم یا برام واریز میکنه به کارتم...تقریبا تابحال بهش نگفتم...الانم که بخاطره بچه خونه موندنو سرکار نمیرم بیشتر بهم پول میده...کاش به همین روال پیش بره تا آخرش😍

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

دوس دارم شوهرم مثل بابام باشه.همه پولش واسه زنشه.یه زمین فروخت ۶۰ تومن کلش رو زد به حساب مامانم.

اصلا یه بارم از مامانم نمیپرسه پوله چیشد.البته میدونه مامانم حسابگره و حیف و میل نمیکنه پولو

تیکر رسمی شدن عشقمونه❤

شوهرم ازم خرجی می‌گیره کارتش دستمه بعضی وقتا که صبح میخواد بره سر کار و پول نداره میاد بیدارم میکنه میگه  کارتم رو بده میخوام شب اومدنی اون لیستی رو که دادی بخرم 😆😎ماچ که نمیتونم بدم زن

من صدتومن پس انداز دارم    

لایک داری خواهر من یه کیف پول گذاشتم خونه مامانم بعضی وقتها یه مقداری جمع میکنم ولی متاسفانه همرو باز تو یروز خرج میکنم

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

هرماه واسه هرچی مبلغ مشخص داره واسه باشگاه ،کلاس،ارایشگاه،لوازم ارایش و لباس هرکدوم مبلغ مشخص شده ای داره که هرماه باید بده

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
دوس دارم شوهرم مثل بابام باشه.همه پولش واسه زنشه.یه زمین فروخت ۶۰ تومن کلش رو زد به حساب مامانم. اص ...

مث شوهره منه

کاش بابامم اینجوری بود😢

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری