2777
2789
عنوان

مامانا بیاید

63 بازدید | 14 پست

سلام دوستان شبتون بخیر

پسرم یازده و نیم ماهس 

از هشت ماهگی اشتهاش به غذا رو یه دفعه از دست داد قبلش خیلی خوب بود ولی الان اصلا داخل قاشقو نگاه نمیکنه ببینه چی هست تا قاشقو میبینه روشو برمیگردونه دهنشو چفت میکنه چی بشه چندروزی یه بار دو قاشق غذا یا کمی آبمیوه یا دو قاشق ماست یا بستنی بخوره خیلی ناراحتم همش نگرانشم

قدشم 72 وزنش 9 کیلو شما بگید چکارکنم😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضع دختر من از اینم بدتره یسال و دوماهشه ۹ کیلو هست 

بدتر از همه منم حس و حال و جون چیزی دادان بهش را ندارم 😐

بی انگیزه شدم از بس پختم و دور ریختم

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
هرکاری ک بگید امتحان کردم فایده نداشته غذا رو میذارم جلوی خودش همشو خالی میکنه رو زمین ولی نمیخوره

اب هم بهش بده تشنش نباشه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
یه مدت اینجوری بهش غذا میدادم الان هیچی چاره ساز نیست به خدا دارم نابود میشم دیگه فقط یکسره در حال ج ...

منم چند سالی کلافه بودم میخوای دکتر ببر شربت اشتها بده

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
دکتر بردم میگه به غذاش تنوع بده نمک بزن ولی اصلا مزه غذا رو حاضر نیست امتحان کنه

منم دخترم اینطوره ..بردنش دکتر آزمایش خون و ادار و مدفوع گرفتن ..هیچی نبود..دکتر فقط شربت اشتها آور براش نوشت...خیییییییلی بد غذاس دخترم

دوست داشتی برا حال دلم صلوات  بفرست