2777
2789
عنوان

چکارکنم😞

111 بازدید | 11 پست

دوستان پایین موهام وز وز شده..نوک گیری هم میکنم دوباره بعداز یه هفته اینجوری میشه...ماسک مویی چیزی بلدید بگید بزنم رشد موهام خوب شه و حالتشم خوب وایسه😭😞😢

دوست عزیزم واسه حاجت دلم صلوات میفرستی🙏...خیلی گناه دارم😢...ممنونتم رفیق❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موهات كوتاه كن 

ماسك مو ميس ادن بخر و سرم مو 

هميشه هم نرم كننده اورال سفيد بزن

خداياا مواظب ني ني توي دلم باش يكي يه دونه مامان معجزه خدا  ان شاءالله كه خدا براي كسايي كه منتظرن انتظارشون سبز بشه

سرم مو دو فاز البورا جوجوباشو دارم عالیه موهام اصلا وز نمیشه قیمتش ۲ هفته پیش ۲۵ 

رشد و پرپشت شدن مو روغن کرچک و سیاهدانه از روغن گیری بخر از هرکدوم به مقدار مساوی بریز داخل یه ظرف تیره و هفته ای یک یا دوبار بزن به موهات میتونی شب بزنی صبح بشوری یا در طول روز بذاری ۲ ساعتی بمونه و بعد حمام موهات عالیه و میتونی سرم دو فاز بالا رو وقتی موهات کمی روطوبت داره بزنی 

اگه موهات مشکی بشه تا حدی برات مهم نیست به ترکیب کرچک و سیاهدانه روغن نارگیل اضافه کن ولی جای سرد نذار که به خاطر نارگیل ببنده و سفت بشه جای خیلی گرمم نباشه اینو میتونی به ابرو و مژه هم بزنی با گوش پاک کن ولی به هیچ وجه داخل چشم نره 

سرم مو دو فاز البورا جوجوباشو دارم عالیه موهام اصلا وز نمیشه قیمتش ۲ هفته پیش ۲۵  رشد و پرپشت ...

مرسی خانومی😘

دوست عزیزم واسه حاجت دلم صلوات میفرستی🙏...خیلی گناه دارم😢...ممنونتم رفیق❤