2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای همین ماه گونال داد؟؟

من ای وی اف نکردم ولی گونال استفاده کردم ماهی ک فولیکول نداشتم دکترم گونال نداد اصن گفت بمونه تا ماه بعد دوباره

انشاالله بزودی باردار میشی عزیزم

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
دارم شیر به پسرم میدم ک چشمم به تاپیک شماخورد.ان شاله بحق 3ساله امام حسین هرکی چشم به راه بچه هست خد ...

قربون لطفت 

خیلی دعا کن انقدر از صبح گریه کردم 

هر کسو سونو کرد گفت پنج تا هشت تا یکی ده تا فولی داشت البته اونادهم گونال زده بودن من هیچی هیچی نداشتم بخدا از زندگی سیر شدم از صبح 

بسپر به خودا من ١٨تا فولي خوب داشتم كه ٩تاش جنين شد اونم نوعaولي وقتي ميخواستن اي وي اف كنن همه ٩تاش پوچ شد فكرشو كن بهترين نوعش هم بود 

دكتر گفت هيچوقت باردار نميشي كه خدا برام معجزه كرد و بدون هيچي باردار شدم پس هيچوقت خدارو فراموش نكن 

تيكر تولد عشقم دلوينم تموم دنيام
بسپر به خودا من ١٨تا فولي خوب داشتم كه ٩تاش جنين شد اونم نوعaولي وقتي ميخواستن اي وي اف كنن همه ٩تاش ...

اللم صل علی محمد وال محمد

برای نی نی تو دلیت بودددددد😘😘😘😘😘😘😘

وقتی اومد از طرف من لپشو محکم گاز بگیر😋😋😘😘😘😘😘😘

بسپر به خودا من ١٨تا فولي خوب داشتم كه ٩تاش جنين شد اونم نوعaولي وقتي ميخواستن اي وي اف كنن همه ٩تاش ...

جدی خدارو شکر که باردار شدی 

امروز از نیکان اومدم افتادم تو جا چشمامم از گریه باز نمیشد شوهرم به زور منو برد امپول بزنم یه ماما اونجا بود گفت چرا انقد ناراحتی گفتم هیچی فولی نداشتم گفت دوز زیاد کردن این دفعه بری داری بعدم  یه دونه خوب بسه اون حرف شمارو زد گفت فکر کردی اونا که زیاد بوده بچه میشه ملاک زیادی فولی نیست 

اللم صل علی محمد وال محمد برای نی نی تو دلیت بودددددد😘😘😘😘😘😘😘 وقتی اومد از طرف من لپشو محکم ...

خييييليييي ممنون عزيزم چشم حتما عزيزم

تيكر تولد عشقم دلوينم تموم دنيام