2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه همه آدمای زندگیتون لیاقته یه فرصته رو دارن

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍

اره

میدونستمم پشیمون میشم

الان 2 سال گذسته بعد از 1و نیم سال پشیمون شدم

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

ببین فرصت شرط نیس.شما باید قبل فرصت دادن باهاش حرف بزنی ..کل شرط و شروط رو باهاش بزاری بگی اگه حاضری اینجوری بشی ک من هستم اگه میخای دوباره ب کارت ادامه بدی بو ک منم خودمو خسته نکنم ..حرف زدن شرط اصلیه ..فرصت دادن یه جورایی عمر ادمو میگیره ..ولی زمانی فرصت خوبه ک طرف مقابلت خودش بخاد ک تغییر رفتار بده ..ن اینکه ب اجبار شما ..چیزی ب اجبار درست نمیشه سعی کن منطقی باهاش حرف بزنی .بزار خودش پیشنهاد فرصت بده ..ن اینکه خودت بگی بهت فرصت میدم..

موفق باشی دوستم

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

بستگی داره مرده واااااقعا اظهار پشیمونی کنه یا نه یعنی باید بحد مررررگ برسه اون وقت بخشید و فرصت داد اینجوری دیگه ادم میشه و حساب کار دستش میاد. بعدشم ایشالله که مشکل همه حل بشه.....

.... سلامتی آقا امام زمان..... اللهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم....   

طلاق یه وقتا راه نجاته ..ولی زمانی ک دیگه هیییییچ راهی برات نمونده باشه ینی زمانی ک همه راهها رو رفته باشی تهش ب بن بست رسیده باشی ..یه وقتا یه ادمایی هستن  ک ارزش اون بن بست رفتنم ندارن باید طلاق گرفت ولی کسی ک دوسش داری باید تمام تلاشتو کنی ک اون زندگی زندگی بشه بعدش چ لذتی داره اون زندگی

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
ببین فرصت شرط نیس.شما باید قبل فرصت دادن باهاش حرف بزنی ..کل شرط و شروط رو باهاش بزاری بگی اگه حاضری ...

عالییی بود استفاده کردم ــ

ممنونم

باردار نیستم،تیکر کاهش وزنمهتاریخ شروع. 97/8/1  دعا کنین اینبار بتونم.شروع--->76.5---->75.2---->