2777
2789
ممنونم خدا مراد دلتون بده من که هنوز باور نمیکنم

منم بعد هفده ماه نازایی باردار شدم نزدیک زایمانمه اما بازم بعضی وقتا باور نمیکنم از بس ناامید بودم....مبارکت باشه عزیزم 

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعد هفده ماه نازایی باردار شدم نزدیک زایمانمه اما بازم بعضی وقتا باور نمیکنم از بس ناامید بودم.. ...

ممنونم خواهر مهربونم خیلی خوشحالم

شما هم زایمان خوبی داشته باشی

خرم  آن روز کز این منزل ویران بروم....
من هم خودم مشکل دارم هم شوهرم. بی بی زدی دو خط پررنگ شد؟ 

من خودمم کم کاری تخمدان تخمدان پلی کیستیک داشتم

دیگه کلا نا امید شده بودیم

دو ساله نه چهار ماه

تجربياتتو ميگي؟اخه تاپيكاتوخوندم كلا يكي باردارميشه تاپيكاسوميخونم شايد تجربه اي ازش دستگيرم شد علائمي چيزي كلا ذوق ميكنم از قبل منتظرن و علائم دارن ميان ميكن ك اميدوارشون كنن😂

من خودمم کم کاری تخمدان تخمدان پلی کیستیک داشتم دیگه کلا نا امید شده بودیم

خیلی دلم گرفته. امشب که حوالی پاییز دیدم گریم گرفت. خسته شدم از ای وی اف میترسم. باردار نشم دیگه باید دوسه ماه دیگه انجام بدم 

تجربياتتو ميگي؟اخه تاپيكاتوخوندم كلا يكي باردارميشه تاپيكاسوميخونم شايد تجربه اي ازش دستگيرم شد علائ ...

من به پسر یازده ساله دارم دو ساله بچه میخام نمیشه

هم خودم هم شوهرم مشکل داشتیم تابستون قرار بود ای وی اف گنیم کلا پشیمون شدیم اما گویا اینماه شده

خیلی دلم گرفته. امشب که حوالی پاییز دیدم گریم گرفت. خسته شدم از ای وی اف میترسم. باردار نشم دیگه بای ...

عزیزم خودت بزن بیخیالی میشه

ما کلا قطع امید کرده بودیم انقدر مراحل ای وی اف سخت وگرونه گه نگو

خودت بسپار دست خدا