صدف تلافی کار میرفندرسکی رو الان سرش اوردم بسی دلم خنک میباشد😋🤣🤣🤣
با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واعی نگو فاطیما انقدر اذیتم میکنه تو تاپیک نرگس گفتم که
منو طبق معمول صدام نکردید علوم غیبی هم ندارم الان برم بگردم ببینم کجاست🤣🤣🤣
با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
ابنقدر كره اضافه كنين و چنگ بزنين كه خمير مانند شه. با قاشق اندازه هاي مساوي بردارين و تو دستتون خوب ورز بدين و به شكل توپ در بيارين. بذارين تو يه ظرف كه كاغذ روغني گذاشتين و بذارين يخچال. واسه مرحله اخر به شكلات مخصوص روكش كردن احتياج دارين
صبح منت کشی کرده بود دلم خنک نبود از روش های ژیگولی و دلبریناسیون استفاده کرده و شام مادرشوهر رو صدا کرده که تنها نباشیم عشوه خرکی بسیووور اومدم اونم چشا🤤بعد گفت میرم باشگاه به مامانش گفت بمون من از باشگاه اومدم برو خونتون فاطیما تنها نباشه مامانش گفت شب میخوام بمونم😅منم گفتم آره بابا کجا بره تازه میخوام جامونو بندازم سه تایی پیش هم بخوابیم امشبو مامانشم گفت واای اره فاطیما☺نبووووددی رفتنی قیافشووو ببینی🤣🤣🤣🤣🤣
شكلاتو تو يه ظرف گود أما كوچيك بريزين و به روش بن ماري اب كنين. بعد دونه دونه توپك هارو بندازين تو شكلاتها طوري كه كاملا شكلات بپوشوندشون. با قاشق أروم دربيارين و دوباره بذارين رو كاغذ روغني و بذارين يخچال تا سفت شه. ٥ دقيقه أي سفت ميشه.