2777
2789
عنوان

ببینید پدرشوهرم چی میگه:-\

| مشاهده متن کامل بحث + 1847 بازدید | 127 پست

اسم خوبیه و خوشکله 

من بچه دار بشم نمیزارم شوهرم اسم انتخاب کنه چ برسه به خانوادش 😂😂😂😂بچه مال خودمه من میزام 😆😆😆😆😆

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عین خانواده شوهر من و منم نتونسم دلشونو بشکونم و اسم بچمم دوس ندارم چون من از بچگی اسم بچه هانو انتخ ...

وای چه بد,ازین حس میترسم 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش

من که پدرشوهرم از اول که فهمید بچه م دختره گفت یلدا من و شوهرم گذاشتیم مهرسا جالبه هیچ جای زندگیمون هیچ کمکی نکرده حتی توی عروسیمون مثل غریبه ها اومد خوردو رفت حتی کادو عروسی نداد توقع داشت اسم بچه مونو اون انتخاب کنه الانم دخترمو یلدا صدا میزنه بقیه همه میگن مهرسا

همسرم دنیامه ❤❤دخترم فردامه❤❤
بچه ها امیر عباس قشنگه؟

اره,من اسم مذهبی بخام بذارم امیرعلی وامیرعباس جز کاندیداهابود,ولی فقط میگن اصیل ایرانی

چ پدرشوهره باكلاس و به روزى خيلى اسم قشنگيه😍😍😍 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

چه دلگرم کننده   ممنون

پدرشوهرم من میگفت پسر باشه میکائیل  دخترباشه فوزیه  🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

وای پس خداروشکرکنم

خخخخخ خوبش شده

به خدا حتی یه وام 100 تومنی خواستیم بگیره برامون که خونه بخریم چون ارتشیه بهش میدادن گفتیم 80 هم مامیذاریم روش خونه میخریم کلا میزنیم به نامه تو تا وقتی قسط واممون تموم شه خونه رو برگردون قبول نکرد حالا توقع داره ما برا اسم بچههم ازش نظر بخایم بگو تو که ازپدر بودن فقط جلوگیری نکردن و یاد گرفتی چه حقی داری که اسم نوه هم انتخاب کنی

همسرم دنیامه ❤❤دخترم فردامه❤❤

ارین خیلی قشنگه.

من شوهرم اصرارداره اگه پسر دارشدیم اسمشو براریم علیرضا.

بنظرتون قشنگه ؟؟

خوبه

من دوس دارم اسم جدید تربزارم ولی تا میام بگم میگه تو این مورد اصلا مخالفت نکن حرفی نیار توش.

ارین خیلی قشنگه. من شوهرم اصرارداره اگه پسر دارشدیم اسمشو براریم علیرضا. بنظرتون قشنگه ؟؟ خوبه م ...

اره جز اسمهای پرطرفدارثبت احوال بود