2777
2789
عنوان

ببینید پدرشوهرم چی میگه:-\

| مشاهده متن کامل بحث + 1847 بازدید | 127 پست

خخخ مادر شوهرم چن وقت پیشا بم گفت اسم بچه حق پدر بزرگش حالا ک شوهرم فوت شده با من (اسم هیچ کدوم نوه هاشو نزاشته ها ب من ک رسید حق دار شده😂)شوهرمم گف فعلا ک عقدیم بعدم هر کی ۹ ماه زحمتشو میکشه اسمشو میزاره ن هیچ کس دیگه 

ما باید حقیقت را می‌گفتیم.و حقیقت این بود: «نه، اصلاً حالم خوب نیست.»اما هیچکس نمی‌دانست چطور با شنیدن این حقیقت کنار بیاید، بنابراین ما راه‌های دیگری برای بیان آن پیدا کردیم...و از هر جایگزین دیگری استفاده کردیم: موادمخدر، مشروبات الکلی، مواد غذایی، پول، بازوهای‌مان، بدن‌های دیگر. ما به حقیقت خود، به جای صحبت کردن از خود غیرواقعی‌مان، عمل کردیم و گند همه‌چیز درآمد!اما ما فقط می‌خواستیم صادق باشیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدیا مادرشوهرم گف بزاریم علی اصغر شوهرم گف نع خودمون انتخاب کردیم😐😐😐😐

افرین :-)

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش

منم اسم پسرمو به احترام خانواده همسرم محمدمهدی گذاشتم چون فرزندشونو تو۵سالگی از دست داده بود

ولی گفتم محمدمهدی اسم خیلی قشنگیه  ولی درستش اینه نام خانوادگی از پدرببره نام رو مادر انتخاب کنه

باز داری گولمون میزنی شیطون😬🤔

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
اسم قشنگیه  شانس با پدر بزرگ خدابیامرزم میخواست بذاره حاج خانم ،خداروشکر به حرفش گوش ندادن&nbs ...

خخخخ الان اسم کاربریت حاج خانم بود :-)

افرین :-)

والا دوروز دیگه بچم میره مدرسه همه ارمان ارتین و شایانن بچه من علی اصغر😐😐😐😐😑😑😑😑😑

گروه لاغری_فیت شو💙💙  وزن اولیه :۶۵/۵۰۰🔓 وزن دوم۶۳🔒وزن سوم۶۰🔒وزن هدف ۵۷🔒  تاریخ شروع ۳۱/۵/۱۴۰۱ 
برو خداروشکر کن اسم قشنگی هم انتخاب کرده. مادرشوهر من میگه باید بذاری غلامرضا 😩

حالا غلامرضا هم بزاری از لج غلام صدا میکنن

گروه لاغری_فیت شو💙💙  وزن اولیه :۶۵/۵۰۰🔓 وزن دوم۶۳🔒وزن سوم۶۰🔒وزن هدف ۵۷🔒  تاریخ شروع ۳۱/۵/۱۴۰۱ 
واقعا مادر شوهر منم همچین عقیده ای داشت اسم دخترمم خودش انتخاب کرد نتونستم حریفش بشم خدا لعنتش کنه ا ...

عوض کن اسمشویه مدت هی غربزن بگوبدم ازاسم دخترم میاداین همه زحمت میکشم دوس ندارم صداش کنم تاشوهرتم راضی بشه

باز داری گولمون میزنی شیطون😬🤔

نه واقعا,میگه برامنو پدرم گذاشت,شماروهم من میذارم,دیشبم گفت آرین,نمیدونم حسم ب این اسم چیه :'(