بچه ی ما اولین نوه ی اونامیشه,حالامیگه انتخاب اسم,حق پدربزرگ بچس,قرارشدباهم یه اسم انتخاب کنیم,ایشون اسم آرین روانتخاب کرده,نظرشماچیه؟برای بچه ی امروزی اسم خوبیه؟
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش
خخخ مادر شوهرم چن وقت پیشا بم گفت اسم بچه حق پدر بزرگش حالا ک شوهرم فوت شده با من (اسم هیچ کدوم نوه هاشو نزاشته ها ب من ک رسید حق دار شده😂)شوهرمم گف فعلا ک عقدیم بعدم هر کی ۹ ماه زحمتشو میکشه اسمشو میزاره ن هیچ کس دیگه
ما باید حقیقت را میگفتیم.و حقیقت این بود: «نه، اصلاً حالم خوب نیست.»اما هیچکس نمیدانست چطور با شنیدن این حقیقت کنار بیاید، بنابراین ما راههای دیگری برای بیان آن پیدا کردیم...و از هر جایگزین دیگری استفاده کردیم: موادمخدر، مشروبات الکلی، مواد غذایی، پول، بازوهایمان، بدنهای دیگر. ما به حقیقت خود، به جای صحبت کردن از خود غیرواقعیمان، عمل کردیم و گند همهچیز درآمد!اما ما فقط میخواستیم صادق باشیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀 وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐 🍁☺ تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮