2777
2789
عنوان

هی نابودشدم ازبین رفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 38 پست
دکترگفت فوری اقدام کن برای بارداری اصلا جلوگیری نکن اینم بعدپنج سال داشت میومد 

وقتی رشد حنین متوقف شد اصلا علایمی نداشتید???

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد
منم همین بودم دقیقا مثل شما واکنون باردارم   بعد از سه ماه دکتر گفت اقدام کن منم 4 ماه خودم ص ...

باورت میشه من حتی یک ماهشم نمیتونم تحمل کنم اینقدر خوشحال بودم که داشتم میرفتم ماه چهارم ...ولی خدا ضدحال زد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش چیکارکردی 

تو خونه جوشونده خوردم و دفع شد پدرم دراومد ای کاش میرفتم بیمارستان راحت کورتاژ میکردم.بعده دو ماه افدام کردم و حامله شدم

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
باورت میشه من حتی یک ماهشم نمیتونم تحمل کنم اینقدر خوشحال بودم که داشتم میرفتم ماه چهارم ...ولی خدا ...

میدونم درکت میکنم اما وقتی دوباره باردار بشی اروم میشی  البته من همش استرس دارم اما خدا بزرگ

من خوشحالم چون خدا همیشه هوای منو داره
عزیزم بعد ۸ سال طبیعی باردارشده بودی؟میشه بپرسم مشکلت چی بوه؟

اره عزیزم با کلی دوا درمون که نشدم  طبیعی شدم بعد از 6 ماهم ناخواسته بار دار شدم 

همسرم ضعیف بود 

خودمم کلی مشکل داشتم

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

زیزم‌اصلا عجله نکن

منم‌داشتم‌این‌روزها رو درکت‌میکنم که فقط میخوای سریع جاش پر شه

ولی یه کم دوراندیش باش حالا دو سه ماه دیر و زود هیچ تاثیری تو زندگی آینده ات نخواهد داشت

بذار بدنت و رحمت‌بعد سقط ریکاور شه

البته من‌بعدش آزهای سقط رو هم دادم‌تو بارداری بعدیم‌کلی دارو داشتم‌

دکترگفت فوری اقدام کن برای بارداری اصلا جلوگیری نکن اینم بعدپنج سال داشت میومد 

آخی عزیزم بعد ۵ سال طبیعی باردارشده بودی؟میشه بپرسم مشکلت چی بوده؟انشالله خدا زوده زود دوباره یه فرشته بهت بده