2777
2789
عنوان

اقداميا ماه دوم بياين

246 بازدید | 46 پست

سلام خانوما شمام مث من عجله دارين من دوست دارم همين ماه بشه ديگه از انتظار خوشم نمياد سه سال جلوگيري داشتم فكر ميكردم هردفعه بخوام سريع ميشه چقد مواظب بوديم😐 دعا كنين لطفا برام چقد استرسي ميشه آدم

وای دقیقا مثل من من دوسال جلوگیری داشتم اگه یه روز  ببخشید ا دستش در میرفت اینقدر دعوا میکردم میدوییدم تو دستشویی خودمو دوساعت میشستمکه یهو حامله نشم 🤣🤣🤣 ..الان چند ماهه میخوام نمیشه دارم قرص میخورم 😅😅

تا پایان تاریخ استیکرم باردار میشم اگه خدا بخواد 😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم 5 سال جلوگیری کردم , پارسال ماه دوم اقدام باردار شدم ولی قلبش تشکیل نشد و سقط کردم ,, امسال ماه چهارم اقدامم, دعا کنید واسم   

چشمانت آرزوست از سر نمیبرم , تورا ز خاطرم کسی نمی برد , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا , به دل نشسته ای چه کردی با دلم , به گِل نشسته ای کنار ساحلم , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا   
وای دقیقا مثل من من دوسال جلوگیری داشتم اگه یه روز  ببخشید ا دستش در میرفت اینقدر دعوا میکردم م ...

واي دقيقا يبار نصف شب فرستادمش طفلكو قرص اورژانسي بخره حالا به كارام خندم ميگيره

ايشالا اين ماه با هم ميشيم فاطمه جان

هنوز یبار اقدام کردی نشده استرس گرفتی.. ایشالا ک زود باردارشی. اما جدیدا یکم سخت شده. شوهرت هم باید ...

نميشه بيخيال باشم خب 🙁همش تو فكرشم اين ماهم پنج روز عقب انداختم ميترسم ميگم يه چيزيم شده  

شما ني ني داري؟

نميشه بيخيال باشم خب 🙁همش تو فكرشم اين ماهم پنج روز عقب انداختم ميترسم ميگم يه چيزيم شده   شم ...

الان باردارم تو ماه هشتمم.. یکسال و خورده ای انتظار کشیدم داغون شدم

🔕  لایییکک نکنیییییییییین  🔕
واي دقيقا يبار نصف شب فرستادمش طفلكو قرص اورژانسي بخره حالا به كارام خندم ميگيره ايشالا اين ماه با ...

انشالله عزیزم 

تا پایان تاریخ استیکرم باردار میشم اگه خدا بخواد 😍😍
مهرنوش جان ايشالا ايشالا ميشي بزودي نگران نباش

انشاالله , خدا به هرکی که میخواد نی نی بده

چشمانت آرزوست از سر نمیبرم , تورا ز خاطرم کسی نمی برد , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا , به دل نشسته ای چه کردی با دلم , به گِل نشسته ای کنار ساحلم , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا   
الان باردارم تو ماه هشتمم.. یکسال و خورده ای انتظار کشیدم داغون شدم

واي جدي چه صبري داشتي ايشالا ني ني تپلي و خوشمل و سالم بدنيا مياري همه رو ميشوره ميبره ديگه 

برا منم دعا كن حامله اي دعات زودتر برآورده ميشه من اصلا طاقت ندارم