سلام ، من ۳۴ هفته تمام باردارم ، یه پسر دو ساله دکه دردای نامنظم دارم. پسرم ۳۶هفته و ۵روز دنیا اومد ، البته فشار خونم خیلی بالا بود دکترم اینجور تشخیص داد،شما فکر میکنید ممکنه زودتر از موعد بیاد بچم؟ آخه کارممخیلی زیاده. خونم پله داره و پسرمم چون خیلی کوچیکه همش مجبورم بغلش کنم
آره شما نگرفتی به نظرم خیلی راحت بود فقط پسرم از پی پیش میترسه اذیت میکنه البته بیشتر یبوست داره
نه ..اصلا همکاری نداره ..منم حال ندارم دنبالش باشم
شماکی گرفتین؟
کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
منم دختر دو سالو یک ماهش هست از وقتی باردار شدم بغلش نکردم وقتی میگه بغل میشینم بعل میکنم عادت کرده ...
نازی 😊
کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
نه ..اصلا همکاری نداره ..منم حال ندارم دنبالش باشم شماکی گرفتین؟
دو سه ماهه گرفتم، ۳ ، ۴روز حسابی خودشو خیس کرد، بعضی وقتا ۳ ساعت جیش نمیکرد بعد تو نیمساعت ده بار جیش میکرد ، بعد تو یه هفته یاد گرفت. والا خرج پوشک دوتایی نمیتونستم بدم
دو سه ماهه گرفتم، ۳ ، ۴روز حسابی خودشو خیس کرد، بعضی وقتا ۳ ساعت جیش نمیکرد بعد تو نیمساعت ده بار ج ...
خوبه ..اگر فقط یک هفته درگیربودی..
خرج پوشک که نگو سرسام اور شده😥😥
ولی اماده باش یه موقع بعد فرزند جدید بچه دچار استرس میشه و شب ادراری یا خیس کردن خودش پیش میاد که جنبه روحی داره ..حواستون باید بیشتر بهش باشه وبرایش خوراکی یابازی مهیا کنید بخصوص پدرش
آره میدونم عزیزم من هیچ وقت به خاطر جیش و پی پی دعواش نکردم که بترسه ، متاسفانه باباش نیست همه بار ر ...
وای دست تنها خیلی سخته😦
مادرت میاد پیشت ده روز