2777
2789
عنوان

لتروزول بدون سونو و آمپول

462 بازدید | 12 پست

دوستان من ماه پيش لتروزول خوردم بدون آمپول. هيچ مشكلي هم براي بارداري نداشتم و اولين دوره اقدامه. الان هم روز ٢٨ پريود هستم و دو روز مونده به موعدم. از بعد زمان تخمك گذاري كه اقدام داشتم شكمم و زير شكمم درد ميكنه و تير ميكشه. يه مقدارم كمردرد دارم (فقط موقعي كه دولا ميشم). به نظرتون كيست شده؟ فكر ميكنيد بي بي چك جواب بده يا زوده؟ انقد نگرانم ديگه نميتونم تحمل كنم. ممنون ميشم تجربياتتون رو بگيد

بدون تجویز دکتر خوردی؟

اگر تنبلی  تخمدان نداری نباید مصرف کنی

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون تجویز دکتر خوردی؟ اگر تنبلی  تخمدان نداری نباید مصرف کنی

نه دكتر بهم داد. من همسرم ايران نيست و زياد همديگرو نميبينيم و بخاطر سنم بايد زودتر باردار شم. بخاطر همين با مشورت دكترم لتروزول مصرف كردم كه شانس موفقيتمون بيشتر بشه. ولي چون تو دوره تخمك گذاري خودمم اينجا نبودم دكترم اصلا از آمپول حرفي نزد

منم این ماه لتروزول دوتر داد گفت ۱۲بیا سونو نرفتم الان هم ۲۴روز از روز اول سیکلم میگذره فردا موعدمه ...

اره منم ميترسم بي بي  جواب اشتباه بده. اميدوارم ظرف چند روز اينده هر دومون خبراي خوب بگيريم

اگه پریودت منظمه آمپول نمیخواد و تبدیل به کیست نمیشخ چون منم همینجوری بودم و بدون امپول باردار شدم . ...

شما هم بدون اينكه مشكلي داشته باشي لتروزول خوردي؟

شما هم بدون اينكه مشكلي داشته باشي لتروزول خوردي؟

نه . من فولیکولام ریز بود با وجود پریود منظم و ترشحات تخمکگذاری فولیکولام 10 و 11 بود . دکتر لتروزول داد 

مامان دوتا دختر اردیبهشتی 👧👧
نه . من فولیکولام ریز بود با وجود پریود منظم و ترشحات تخمکگذاری فولیکولام 10 و 11 بود . دکتر لتروزول ...

شما فولیت آجی کدوم سمت بود دوتا دختر شد ؟ 

ی صلوات برای حاجتم میفرستی لطفا .....🌹
اگه پریودت منظمه آمپول نمیخواد و تبدیل به کیست نمیشخ چون منم همینجوری بودم و بدون امپول باردار شدم . ...

با لتروزول نینیتون دوقلو‌بود؟؟جنسیتشون چی بود؟لتروزول چند تا خوردی منم پریدام منظمه  لعروزول میخورم از امروز